- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #127.481
Yazdığım mesajlar yoktu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazdığım mesajlar yoktu
Yüzde geç bitiyormuş nereni yaptırıyon sorması ayıpİnce aslında 8 seans bitmezse 2 seans bedava
Keşke bende doktoruma sorsaydım ne düşünüyor diyeC Chikolata_gozlum ben arastırdıgımda belirli süre yumurtalıkların bile etkilendiğini öğrenmiştim duymustum
Kuzenim de bu sene yaptırdı bekar adet düzensizliği yasamıs ilk defa lazerden sonra oldu diyor bilmiyorum
O yolana alışdıysan lazer sana vız gelirGerci ben Philips makineyle tüylerimi yoluyorum cımbız gibi o da koltuk altlarımi bile onunla alıyorum alıştım ona lazerede alışırım inşallah
Ben bilmiyorum canım gitmedim sormadım da hiç
Ya ilk başladığın da 2 hafta da bir falan galiba öyle biliyorum
Öyle olsun bakalım cimcime
1 gitcen sonra 2 hafta sonra sonrada ayda bir gitcenGerci ben Philips makineyle tüylerimi yoluyorum cımbız gibi o da koltuk altlarımi bile onunla alıyorum alıştım ona lazerede alışırım inşallah
Ben bilmiyorum canım gitmedim sormadım da hiç
Ya ilk başladığın da 2 hafta da bir falan galiba öyle biliyorum
Öyle olsun bakalım cimcime
İnşallah canım valla keşke yolduğuma değse 1 haftaya kalmaz çıkıyorlar geriO yolana alışdıysan lazer sana vız gelir
Aynen öyle canım1 gitcen sonra 2 hafta sonra sonrada ayda bir gitcen
Yak gitsin uzun süre çıkmıyor en azındanİnşallah canım valla keşke yolduğuma değse 1 haftaya kalmaz çıkıyorlar geri
Espri yi anlamadinmi
Yarım bacak ve koltuk altı yaparken ilham geldi bıyık da ekledikYüzde geç bitiyormuş nereni yaptırıyon sorması ayıp
Napim atayimmı kendimi heee atayımmı
O nasıl ilhamYarım bacak ve koltuk altı yaparken ilham geldi bıyık da ekledik
Neler gömdün
Sipariş yaptırıyor bana da parasını biraz geç getiriyor sağolsunO nasıl ilham
Menü paylaşıyor muNeler gömdün
He evetMenü paylaşıyor mu
Tüyler çıkmadan getir de sende güzel alışverişSipariş yaptırıyor bana da parasını biraz geç getiriyor sağolsun
AnlamadımEspri yi anlamadinmi
Tüyler çıkmadan getir de sende güzel alışveriş
Yarım bacak ve koltuk altı yaparken ilham geldi bıyık da ekledik