- 14 Ağustos 2021
- 2.851
- 12.775
- 128
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #127.461
İnce aslında 8 seans bitmezse 2 seans bedavaKalınmı tüylerin ağlamaktan fırsat bulursan vurarsın tabi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnce aslında 8 seans bitmezse 2 seans bedavaKalınmı tüylerin ağlamaktan fırsat bulursan vurarsın tabi
Banada öyle söyledilerLAzer bebege zarar vermiyormuş
Çünkü radyasyondan degil
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul
Motive olmayan arkadaşlar menümü okumasın ️ ️
10:00. İlk foto ve
14:00 2 kepçe yayla çorbası 1 sıkım çiğköfte yarım lavaşı
18;00. 2. Foto ve 3 yk domatesli makarna
Doğrudur bn hamilelikte hem hormonlardan farklı olabiliyor tüyler hemde Işın diye biliyordum yanlış olabülürTabiki ben bilemem sadece söylenti canim arastirdiğımda
Afiyet olsun canım
Yani kadınlarda horman yüklemesi oluyor resmen hamilelikte,kıllar dökülmede oluyor,sıklıkla cıkıyordaDoğrudur bn hamilelikte hem hormonlardan farklı olabiliyor tüyler hemde Işın diye biliyordum yanlış olabülür
Doğrudur bn hamilelikte hem hormonlardan farklı olabiliyor tüyler hemde Işın diye biliyordum yanlış olabülür
C Chikolata_gozlum ben arastırdıgımda belirli süre yumurtalıkların bile etkilendiğini öğrenmiştim duymustumYani kadınlarda horman yüklemesi oluyor resmen hamilelikte,kıllar dökülmede oluyor,sıklıkla cıkıyorda
Ama cok kisi hamilelikte temizlik diye gittigini biliyorum
Gerci ben Philips makineyle tüylerimi yoluyorum cımbız gibi o da koltuk altlarımi bile onunla alıyorum alıştım ona lazerede alışırım inşallahAcımıyor diyebilirim.ben sadece yüz kısmına gidiyorum. Adet dönemine yakın adetliyken gidince acı hissediyorsun. Benim şuan tedaviden kaynaklı yüzüm acaip sivilceli o kısımlar baya acıtdı. Ben gidiyorsam acısına katlanıyorsam herkes gider bence acıya tahammülüm yok çünkü.
Ben bilmiyorum canım gitmedim sormadım da hiçKız ne zengini bi yüze gidiyom sadece 3-5 kuruş oda sizde pahalımı yav
Ya ilk başladığın da 2 hafta da bir falan galiba öyle biliyorumAyda 1 gitcen
Öyle olsun bakalım cimcimeSanane
Ooo sana vız gelirGerci ben Philips makineyle tüylerimi yoluyorum cımbız gibi o da koltuk altlarımi bile onunla alıyorum alıştım ona lazerede alışırım inşallah
Ben bilmiyorum canım gitmedim sormadım da hiç
Ya ilk başladığın da 2 hafta da bir falan galiba öyle biliyorum
Öyle olsun bakalım cimcime
İnşallah canım ya ağdaya dayanamıyorum çok zor geliyor bana makineyi kolay buluyorumOoo sana vız gelir
Bnm ağrı eşiğim yüksektir hiç acı hissetmedim. Ağda da bile çok nadir hissederim
Olmadı uyuşturucu kremler oluyor onu sürersinİnşallah canım ya ağdaya dayanamıyorum çok zor geliyor bana makineyi kolay buluyorum
Aa yeni duydum bunu da gerek kalmaz inşallahOlmadı uyuşturucu kremler oluyor onu sürersin
Cuma oldu mu ya bu hafta hiç dikkat etmedimGene bir cuma klasiği tartı gününe geldik
Kızlar yarın 12.00 kadar sonrası iççamaşırınızla bildirimlerinizi fotoğraflı olarak atmanızı rica ediyorum
Tartı sonrasi ödül hakkınızı kullanabilirsiniz herkese bol eksiler
M MissHayaLet
B BitterCikilata
M Mavi Menekse
N N E S L i
G Gokyuzu_kadar
C Chikolata_gozlum
M M_atruska
dfn0714
Azmet5255
S Sekerpareeee
Napim atayimmı kendimi heee atayımmıCuma oldu mu ya bu hafta hiç dikkat etmedim
Açma şom ağzını bee1.52. 100kil
Akşam
He ben ağrıdan bahsediyosun zannetdim hiç dikkat etmedim yav öylemi oluyorDöngü zamanı tüyler daha çok çıkıyor ya p yüzden sonrası bana hep öyle diyorlardı