- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #126.481
He bu kedi gibiHer yerine yiyor
Bırakalım yesin o zamnHe bu kedi gibi
Esim de oluyor ya sabah ondanKız niye masa kuruyon al bir büyük tabağı herşeyden koy
Sorma daha benim de isim var zamanında gitmiyolar hastaneyeBu benim yarınki halimeş beklemece
Ooo söyleniyoruz yiyor söylenmesek napar kim bilir ÖznurrBırakalım yesin o zamn
Ağzıma tıkıstırırım herseyi bu tıkıstırmadıgım halimOoo söyleniyoruz yiyor söylenmesek napar kim bilir Öznurr
Söylenmeye devamkeAğzıma tıkıstırırım herseyi bu tıkıstırmadıgım halim
Aksam yatarken sabah cok farklı olcak diyorum masa kurcam sabah kalkınca uykum var birşey yapamam modunu acıyorum
Benimde koca yiyor ama ben tabaga yiceklerimi koyuyorum fazlasini yemiyorum,ama tabak dolu gözün doyuyorEsim de oluyor ya sabah ondan
Tabak alıskanlıgı edinmem lazım tekken gec kahvaltı ediyorum o oldugu zaman hem erken hem de ortadan yiyoruzBenimde koca yiyor ama ben tabaga yiceklerimi koyuyorum fazlasini yemiyorum,ama tabak dolu gözün doyuyor
Ortadan olunca ne yedigin belli olmaz iste,bizim herkesin önünde tabak vardirTabak alıskanlıgı edinmem lazım tekken gec kahvaltı ediyorum o oldugu zaman hem erken hem de ortadan yiyoruz
EeeKocam geliyormuş
Çok şükür canım daha iyi
Ya gercekten etkisi varmi bi ara komsum bahsetmisti bide hindiba kahvemi ne. Denemedim hicFarmasinin tok tutuyor
Kolay geleBuzdolabı yıkadım ocağı dip bucak sildim dolapları içten sildim dışı kaldı şimdi tezgah fayanslarini tezgahi yapcam
Iyyy küçük ağaç bi sevemedimBrokoli lan ne pırasasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?