- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #126.461
Akşamları cips gömüyon nöbet sabahları poğaca simitnöbet sabahları ben ben değilim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşamları cips gömüyon nöbet sabahları poğaca simitnöbet sabahları ben ben değilim
NereyeBende değilim gittim![]()
Yooo makarna yiyorsun yer kalmıyorAkşamları cips gömüyon nöbet sabahları poğaca simitgelemmi yanına
![]()
Ohh valla boyuna yiyorAkşamları cips gömüyon nöbet sabahları poğaca simitgelemmi yanına
![]()
Öyle oturuyorum boş boşNereye![]()
Guzel kahvaltı hazirlasana yaaa valla dövcem seni hee,agidik bugidik seyler yiyosun sonra başka seylere saldiriyosunben uyuyordum esim sabah gelirken almıs ama canım simit cekmez herhalde midem pert
![]()
TamamO zaman
Benimde canım makarna/ kısır falan istediYooo makarna yiyorsun yer kalmıyor![]()
Makarna nerden çıktı yavYooo makarna yiyorsun yer kalmıyor![]()
Aksam yatarken sabah cok farklı olcak diyorum masa kurcam sabah kalkınca uykum var birşey yapamam modunu acıyorumGuzel kahvaltı hazirlasana yaaa valla dövcem seni hee,agidik bugidik seyler yiyosun sonra başka seylere saldiriyosun
Tembel yemegi es yokkenMakarna nerden çıktı yav![]()
Hastanede oturuyom esim muayene olcak sonra baska hastaneye
Kız niye masa kuruyon al bir büyük tabağı herşeyden koyAksam yatarken sabah cok farklı olcak diyorum masa kurcam sabah kalkınca uykum var birşey yapamam modunu acıyorum![]()
Bu benim yarınki halimHastanede oturuyom esim muayene olcak sonra baska hastaneye![]()
Her yerine yiyorEnine yiyor
![]()