- 14 Ağustos 2021
- 2.851
- 12.775
- 128
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #126.241
Anlamamakta ısrar eden misafir canım kasma boşver olduğu kadar artik3 gibi geliriz dedi bende evde olmayabilirim o saatte dedim yine de demedi birşey bende diyemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlamamakta ısrar eden misafir canım kasma boşver olduğu kadar artik3 gibi geliriz dedi bende evde olmayabilirim o saatte dedim yine de demedi birşey bende diyemedim
Kuzenim canım cok önemsemiyolar onlar anneleri yapıyor ediyor hazırlıyor ama ben kendim yapıp ettigim icin strese giriyorum iki elim bir pabuca girer benimAnlamamakta ısrar eden misafir canım kasma boşver olduğu kadar artik
Aa iyi olmuş...ben de hayır diyemem hep de eşim kızar bazen oluyorKuzenim canım cok önemsemiyolar onlar anneleri yapıyor ediyor hazırlıyor ama ben kendim yapıp ettigim icin strese giriyorum iki elim bir pabuca girer benim
Erteledim cumartesiye
Bende diyemiyorum telefonda anlattım esim nöbetten gelcek falan diye yine de dedi baktım geriliyorum mesaj attım oyle daha rahatmısAa iyi olmuş...ben de hayır diyemem hep de eşim kızar bazen oluyor
Evet iyi yapmışsınBende diyemiyorum telefonda anlattım esim nöbetten gelcek falan diye yine de dedi baktım geriliyorum mesaj attım oyle daha rahatmıs
Saol canımAfiyet olsun canım
Çok güzel olmuşŞunu Ahmete okulda başlatmışlardı 7.ci sınıfta tabiki bilmeyen buni nasıl yapsın birde kocaman yaptırmış hoca oğlan yapamadiki bunu yaptırmak 300tl sağolsun önceden tellerini,sadece telleri aldım 150tl ye,bugünkü kahvaltıya gittigim arkadasa vermistim bitirmis sagolsun
Kızlar lesli serisine başlamak istermisiniz
Isterseniz 15dk,isterseniz 20dk, istersekte daha fazlası arttıralım olurmu,ama hergün yapan M MissHayaLet etiket yapsın menüde belirtelim 15dk 1000puan olarak yansısın listeye
Yapmak istemeyen mazeretini belirtsin
Haydi pamuk eller spora
M MissHayaLet
M Mavi Menekse
B BitterCikilata
@Chikolata_gozlum
N N E S L i
C _CikiLeta
G Gokyuzu_kadar
kittenlove
@Ysmn52
@dfn0714
yazarhanim35
M M_atruska
S Sekerpareeee
Siskolata
@adigenisse
WhatsApp gurubuna takıldım annem teyzemler coştu baklavalar pastalar kekler
Geçmiş olsun canım hepsi üst üste gelmişIyi geceler kizlar
Berbat bi gun gecirdim. Sabah oglanin kutlamasina gittik. Kizim bianda kusmaya başlad. Abisi hastaydi gecen ondan gecti heralde. Eve zor geldik sonra ishal ay butun gun onla ugrastim. Aksam uyudu tam. Bulaşıkları toplarliyodum sen gider borusu geri tepmesin mi heryer su oldu hemde pis su neyse esim dedi ben temizliyim falan neyse sildik falan. Bulasik makinesinin altinada gitti. Esim makineyi cekiyodu silmek icin altini. Sen tut musluk bi kırıl. Her yer su. Hemen vanayı kapadik. Esim bi saat ugrasti yapti ama mutfak alt üst oldu. E makineyi de kuramadık çünkü boruda gitmis. Bi dunya da bulaşık yikadim. Şimdi bitti oturdum. Ama halim perisan üst bas gidik
Bi dus alip yaticam
İyi yapmışsınSimdi mesaj attım yarın benim işlerim var Cuma gelin olur mu diye
HahahaCuma da onların işi varmıs yapcak birşey yok vala erteledim
aaaa geçmiş olsunIyi geceler kizlar
Berbat bi gun gecirdim. Sabah oglanin kutlamasina gittik. Kizim bianda kusmaya başlad. Abisi hastaydi gecen ondan gecti heralde. Eve zor geldik sonra ishal ay butun gun onla ugrastim. Aksam uyudu tam. Bulaşıkları toplarliyodum sen gider borusu geri tepmesin mi heryer su oldu hemde pis su neyse esim dedi ben temizliyim falan neyse sildik falan. Bulasik makinesinin altinada gitti. Esim makineyi cekiyodu silmek icin altini. Sen tut musluk bi kırıl. Her yer su. Hemen vanayı kapadik. Esim bi saat ugrasti yapti ama mutfak alt üst oldu. E makineyi de kuramadık çünkü boruda gitmis. Bi dunya da bulaşık yikadim. Şimdi bitti oturdum. Ama halim perisan üst bas gidik
Bi dus alip yaticam
Yanlış olmuşBak aradaki kırılmış tamir et
GünaydınGünaydın kızlar