- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #126.201
Aa dünden hazırDuvarda elek mi olur el kızı melek mi olur kör olasın kaynana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa dünden hazırDuvarda elek mi olur el kızı melek mi olur kör olasın kaynana
Allah korusun beKilomu aldın sen
Heee benimkinlerde uyudu simdi bende yatayimGünün en önemli ve anlamlı işlerini bitirdim kızı ve kocayı uyutdum geldim.
Ciko mesajların 2şer tane geliyor bak sakince bas su cevapla tusunaAa dünden hazır
Benim kızınkini hep saklamış görüyonmu bende ateşi düşüyor zannediyordumNereye saklıyormuş kız
Kapllar kapalı açamıyoz deseydinKuzenim aradı yarın gelceklermiş ay yemeğe de mi gelcekler acaba erken gelcez dedi
Ben yarın hem hastaneye gitcem hem kocam nöbet cıkıslı hem ev süpürülcek ben iptal
geldi esprici hanımmmKapllar kapalı açamıyoz deseydin
Kuzen hep gelen kuzenmi yav yabancı değilki dışardada işim falan car deseydin. Şimdi yaz unutmuşum deYa dedim davut nöbetten gelcek diye sonra gelelim demediler bende birşey diyemedim elimden geldiğince artık napalım eksik olur birşeyler
Dövmelik tamYaaa Allahim sen neden demiyosun müsait degil islerim var diye
Valla duruma göre 3-4 de baska gün gelseniz derim napiyim canım baktım hastanede kaldımKapllar kapalı açamıyoz deseydin
Kapıdamı beklicek3 gibi geliriz dedi bende evde olmayabilirim o saatte dedim yine de demedi birşey bende diyemedim
Otur 0
Ya aslında böyke şeyler sakıncalı değilse yapmak istiyorum. Ama bilmiyorumda sakıncalımı değilmiSende ıskartaya çıktıntedaviye baslayanları es geçiyorum zaten
Baska kuzenim yok ki kız benim burda tek akrabamKuzen hep gelen kuzenmi yav yabancı değilki dışardada işim falan car deseydin. Şimdi yaz unutmuşum de
Komikli kaptan yo beğendimNeee begenmedinmi heee
Yapmasan daha iyi canımYa aslında böyke şeyler sakıncalı değilse yapmak istiyorum. Ama bilmiyorumda sakıncalımı değilmi
Kızz yaa vala doktorlar öyle diyor ben bu sene koronada ateslendiğimde acilde dedi doktorSirke kullandılarsa küçükken sanada saklanmış ola bülürler arama boşuna
Her telden calıyoruz işte
Sen koruyamanışın totonun maşallahı var videoda yaniAllah korusun be