- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #126.221
Nereye yatıyon beHeee benimkinlerde uyudu simdi bende yatayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nereye yatıyon beHeee benimkinlerde uyudu simdi bende yatayim
TamamCiko mesajların 2şer tane geliyor bak sakince bas su cevapla tusuna
Koruruz evvel Allah dur hele senSen koruyamanışın totonun maşallahı var videoda yani
Her türlü espri bulunurrrrgeldi esprici hanımmm
He yav at birşeylerValla duruma göre 3-4 de baska gün gelseniz derim napiyim canım baktım hastanede kaldım
Onlar yaaparken bende kanepemle aşk yaşarım. Ne güzelYapmasan daha iyi canım
Ya tamam şaka yapıyom . Ben hep kullanıyorum kullanmam bi dahaKızz yaa vala doktorlar öyle diyor ben bu sene koronada ateslendiğimde acilde dedi doktor
Koruruz evvel Allah dur hele sen
Koruruz evvel Allah dur hele sen
Simdi mesaj attım yarın benim işlerim var Cuma gelin olur mu diyeHe yav at birşeyler
Oluru silSimdi mesaj attım yarın benim işlerim var Cuma gelin olur mu diye
Cuma da onların işi varmıs yapcak birşey yok vala erteledimOluru sil
Oh ne güzel beyle beyle 1 ay ertelersinCuma da onların işi varmıs yapcak birşey yok vala erteledim
Yok be nerde Cumartesi kahvaltıya gelcekler neyse buna da şükürOh ne güzel beyle beyle 1 ay ertelersin
Olsun yavaştan ertelemeyi öğrendinYok be nerde Cumartesi kahvaltıya gelcekler neyse buna da şükür
He ya telefonda zormus cidden mesajla tık tıkOlsun yavaştan ertelemeyi öğrendin
Whatsapp iyidir candır böyle durumlarda whatsapp kullanalımHe ya telefonda zormus cidden mesajla tık tık
Kız cidden öyleWhatsapp iyidir candır böyle durumlarda whatsapp kullanalım
KahveYav gözlerim kapaniyir. Ben göya evdekileri uyutuyorumki kafa dinleyeyim. Onlar uyuduktan sonra bende uyuyorum ne anladım ben bu işten