- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #125.381
Hava soğukGece çok soğuktu camlar hâlaa buğulu,dısarda çiğ yağmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hava soğukGece çok soğuktu camlar hâlaa buğulu,dısarda çiğ yağmış
Kömür olmus 7bin,odun olmuş,6bin tonuHava soğuk
Günaydın canımGünaydın kizlar güzel bir hafta olsun hepimiz için inşallah E Elif_Eylul sabitim erken tartıldım
Hava kapatmıs yine kendiniGece çok soğuktu camlar hâlaa buğulu,dısarda çiğ yağmış
Burasida oyle ya hic çıkasım yok evden ama mecbur kis geliyor artıkGece çok soğuktu camlar hâlaa buğulu,dısarda çiğ yağmış
Şu camlar kapılar olsa keske haftaya yagis veriyor kanser oldum artikHava kapatmıs yine kendini
Ben kışı seviyorum,yazı sevmiyorum çok,çünkü yaz gelince incir geliyor demek cok yoruluyorum oyuzdenBurasida oyle ya hic çıkasım yok evden ama mecbur kis geliyor artık
Ne zaman halletceklerŞu camlar kapılar olsa keske haftaya yagis veriyor kanser oldum artik
Incir ne alaka ya. Bahçeler falan mi var topluyomusunuzBen kışı seviyorum,yazı sevmiyorum çok,çünkü yaz gelince incir geliyor demek cok yoruluyorum oyuzden
Ben neyi sevdigimi bile bilmiyorum yazın cok terliyorum kışın gezemiyorumBen kışı seviyorum,yazı sevmiyorum çok,çünkü yaz gelince incir geliyor demek cok yoruluyorum oyuzden
Yarin celik kapi gelcek gòyaaNe zaman halletcekler
Heee incir topluyoz biz canim zeytin incir üreticisiyizIncir ne alaka ya. Bahçeler falan mi var topluyomusunuz
Hee anladim yer neresiHeee incir topluyoz biz canim zeytin incir üreticisiyiz
Bursada oturuyoruz canimHee anladim yer neresi
Himm anladim cok soguk olmuyodur ama heralde oralar ya gitmedim amaBursada oturuyoruz canim
Sabah 3dereceyle uyandik,bizim köy kücük uludag gibi kar yağınca kalkmazHimm anladim cok soguk olmuyodur ama heralde oralar ya gitmedim ama