- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 138
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #125.401
O zaman sıkıntıSabah 3derceyle uyandik,bizim köy kücük uludag gibi kar yağınca kalkmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman sıkıntıSabah 3derceyle uyandik,bizim köy kücük uludag gibi kar yağınca kalkmaz
Aynen canım biz soguk yerde yasıyoruzO zaman sıkıntı
Bizde 5 dereceye uyandık daha dun aksam da kocama diyordum ki dogalgaz iyi bir ay daha bitti faturadaSabah 3derrceyle uyandik,bizim köy kücük uludag gibi kar yağınca kalkmaz
Kenardan kırcaklardır tugladan büyüycekse cam öyle yapıyorlarYarin celik kapi gelcek gòyaa
Bu hafta camlar kırılcak,balkona kapı gelcek,arka yoldan cam büyüyor ama bizim camlar 60cm nasil kırilcak halaaa ben anlimiyore
Bundan sonrası soğuk olur,Allah yardımcimiz olsunBizde 5 dereceye uyandık daha dun aksam da kocama diyordum ki dogalgaz iyi bir ay daha bitti faturada
Iste gecen salaklar icerlerini toz yaptilarya tozda degil bildigin toz yıģını,yanlıs ustalara denk geldimKenardan kırcaklardır tugladan büyüycekse cam öyle yapıyorlar
Soguklar bastırana kadar hallolsun inşallaahh
Amin inşallahBundan sonrası soğuk olur,Allah yardımcimiz olsun
Ben kış gelince sobada yapiyorum yemekleri bereket tüp bitmiyor,330 enson tüp
Usta cok onemli kimisi evi önemsemiyor kimisi de naylon geriyor ki kolaylık olsun toplayana temizleyeneIste gecen salaklar icerlerini toz yaptilarya tozda degil bildigin toz yıģını,yanlıs ustalara denk geldim
Yurt dısinda %50 dogalgaza zam gelmis,faturali azaltmak icin ne yapicaz diyorlardi,bizimde var tanidik İsviçre almanya gibi yerde millet dedigin gibi kazakla oturcakAmin inşallah
Cok pahalı bütün yakacaklar odun da dogalgazda eskiden dogalgaz hesaplı gelirdi
2020 de evlendik o sene 250 ödüyorduk rahatca ısınıyorduk yaz gibi dolastık evde gecen sene aynısını yapalım dedik 600 geldi fatura bu sene nolucak bilmem kazaklarla dolascaz ama bakalım kac gelcek
Yok kiz bunlar varya maf ettiler evi görsen,agladim temizlerkenUsta cok onemli kimisi evi önemsemiyor kimisi de naylon geriyor ki kolaylık olsun toplayana temizleyene
Bizde bu sene napalım diye konusuyoruz eski rahatlık olmaz gibi bu seneYurt dısinda %50 dogalgaza zam gelmis,faturali azaltmak icin ne yapicaz diyorlardi,bizimde var tanidik İsviçre almanya gibi yerde millet dedigin gibi kazakla oturcak
Yada sobalara doncek
Olsun ya sabret sonu güzel olacak sonunu düşünYok kiz bunlar varya maf ettiler evi görsen,agladim tenizlerken
Bizde bu sene napalım diye konusuyoruz eski rahatlık olmaz gibi bu sene
Olsun ya sabret sonu güzel olacak sonunu düşün
ceneevaarr faturalaarr
Günaydın canımGünaydııın kontrok tartı 67,3
Cumaya göre -900
Geçen cumaya göre +400
Bu hafta dikkat edememiştim o artıları vermeye çalışıyorum
Aman parkeleri evde kesmesinler sakın bideIste gecen salaklar icerlerini toz yaptilarya tozda degil bildigin toz yıģını,yanlıs ustalara denk geldim
Buyur gaptanım