- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #125.081
Ot yolmacaGene hafta sonu klasiģi sessiz kaldık
Bende daha yeni yemege giristimOt yolmaca
Evet pek bi sessiz bugun. Normalde her geldiğimde sayfalar birkirdi bugun tıp moduGene hafta sonu klasiģi sessiz kaldık
Neden surekli aksam geliyo buustalar senin parca parcaBende daha yeni yemege giristim
Aksama ustalar gelcekmis,dedim soyle yemek yapamam dügüne gitcekmis de,onlarlami ugraşcam
Millete sabahtan aksama kadar caliscak gelcek buraya 2saate yemek yicek
Hep oyle oluyor hafta sonuEvet pek bi sessiz bugun. Normalde her geldiğimde sayfalar birkirdi bugun tıp modu
Yaaa aksamlari geliriz dedilerNeden surekli aksam geliyo buustalar senin parca parca
Yani islerin mi oyle küçük küçük parca parcami. Ay oda cok zor ya. Bugun gel yarin gel sanada eziyetYaaa aksamlari geliriz dediler
İyi demişsin valla onların da işi yemek saatine denk geliyor .Yaaa aksamlari geliriz dediler
GözünaydınHerkese günaydınn ,kedimi veterinerden aldım çok şükür hayati tehlikeyi atlattı , kafamda daha az şey var artık
Oğluşunun mu nice mutlu yaşları olsunBen doğum günü hazirligindayim resmen öldümevi sil süpür heryerini tozunu al tatlı yapıldı.banyo vs yıkandı akşam da sarma sarıp yarına inşallah hazır olur herşey
Kimin doğum gunuyse mutlu yılları olsunBen doğum günü hazirligindayim resmen öldümevi sil süpür heryerini tozunu al tatlı yapıldı.banyo vs yıkandı akşam da sarma sarıp yarına inşallah hazır olur herşey
Dogum günü kutlu olsunBen doğum günü hazirligindayim resmen öldümevi sil süpür heryerini tozunu al tatlı yapıldı.banyo vs yıkandı akşam da sarma sarıp yarına inşallah hazır olur herşey
Oğluşunun mu nice mutlu yaşları olsun
Kimin doğum gunuyse mutlu yılları olsun
Allah razı olsun canlar evet oğlumunDogum günü kutlu olsun
Yapsalar 3gun belki 4günde biticek ama yokYani islerin mi oyle küçük küçük parca parcami. Ay oda cok zor ya. Bugun gel yarin gel sanada eziyet
Nice guzel.mutlu sağlıklı yaşlara oğlusununAllah razı olsun canlar evet oğlumun
Aaaa dogru vala o ne oyle koy sınırlarıBende daha yeni yemege giristim
Aksama ustalar gelcekmis,dedim soyle yemek yapamam dügüne gitcekmis de,onlarlami ugraşcam
Millete sabahtan aksama kadar caliscak gelcek buraya 2saate yemek yicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?