- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #125.101
Nice güzel yasları olsun yavrununAllah razı olsun canlar evet oğlumun
Erken gelmişler kızGeldi ustalar
Teşekkür ederim kuzumNice güzel yasları olsun yavrunun
Yemek yesinler diyeErken gelmişler kız
Kendi koymus kendi bulsun tövbe yarabbimSanirım delircem ben benim öküz adamlarin yanında bağrıyor aksam bu fircalari koydum nerde bu fircalar diye gerizekali
Herkesin icinde dedim,millete kızip gelip adamlarin yaninda bana bağramazsin kendine gelKendi koymus kendi bulsun tövbe yarabbim
Erkekler böyle işte gösteris yapacak ya elin adamına mahcup düşmeyecekHerkesin icinde dedim,millete kızip gelip adamlarin yaninda bana bağramazsin kendine gel
Elin adami bagrıyor sakin ol bulduk diye,benimki ben anlamam aksam buraya koymustum halbuki ben gormedim almadim adamlar cekmislerErkekler böyle işte gösteris yapacak ya elin adamına mahcup düşmeyecek
Öyle gösteriş yapacaklar yaSanirım delircem ben benim öküz adamlarin yanında bağrıyor aksam bu fircalari koydum nerde bu fircalar diye gerizekali
Sağol kuzumDoğum günü kutlu olsun
Allah hidayet versin hepsineElin adami bagrıyor sakin ol bulduk diye,benimki ben anlamam aksam buraya koymustum halbuki ben gormedim almadim adamlar cekmisler
Temizlenir Allah'ın izniyleEv oldu toz bulutu nasil temizlerim bilmiyorum
Bende dışarıdaydım şimdi geldim bir kalabalık sormaİstanbul’da takılmacaevdeymiş kocam bey tatil vurdu bize bütün yollar kapalı tören var diye dolan dolan içim dışıma çıktı
Günaydın derken hazırlanıyordum bi yandan
Yeni geldim yemek yapcamGene hafta sonu klasiģi sessiz kaldık
Kolay gelsinOt yolmaca
İyiki doğmuş oğluşun nice yaşları olsunBen doğum günü hazirligindayim resmen öldümevi sil süpür heryerini tozunu al tatlı yapıldı.banyo vs yıkandı akşam da sarma sarıp yarına inşallah hazır olur herşey
İyi yapmışsınHerkesin icinde dedim,millete kızip gelip adamlarin yaninda bana bağramazsin kendine gel
Ne severler hava atmayı sanki öyle erkek olunuyorErkekler böyle işte gösteris yapacak ya elin adamına mahcup düşmeyecek
Eline sopayı alcan varyaElin adami bagrıyor sakin ol bulduk diye,benimki ben anlamam aksam buraya koymustum halbuki ben gormedim almadim adamlar cekmisler
Bi bitsin temizlersin sıkma canınıEv oldu toz bulutu nasil temizlerim bilmiyorum
Hayırlı yolculuklarKizlar birazdan yola cikicaz biz menumu paylasiyim hemen kaynamasin
E Elif_Eylul
Sabah
Sucuklu yumurta 1 yumurtadan 1 dilim peynir 3 zeytin 2 dilim kizarmis ekmek maydonoz ve 1 fincaz az sekerli çay
Ara 1 incir
Ogle ton balikli salata 1 dilim tb ekmegi
Ara sütlü turk kahvesi
Aksam 1 tabak etli kuru fasulye 1 dilim ekmek ve tursu
Su 2 litre
Sorma baskasının yanında aslan olasıları geliyorİyi yapmışsın
Ne severler hava atmayı sanki öyle erkek olunuyor
Eline sopayı alcan varya
Bi bitsin temizlersin sıkma canını
Hayırlı yolculuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?