- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #123.201
Aynn şom ağızlılar yiyorlar kendilerine fayda etmiyor bizleri kıskanıyorlar öyle diyorlarÇok haklısınişte boşuna geriyorlar bizi yaaaaavvffff
Günaydın
O su böreği cuma gunu kol böreği olarak geri döner gibime geliyor ama neyseVar suböregi yemek
Tamam sikinti yok
Yani anca alt kata gelene kadar örumcek aglari olur tabiki
Gecmis olsun canim sağlık daha önemli ihmal etme ilaclariniBu arada bugün adetimin ikinci günü. Az biraz hormon problemlerim vardi. Bi ilac verdiler. Dogum kontrol tarzi bisi. Yeni nesil hap kilo falan yapmaz dediler. Korkarak ictim valla. Hayirlisi. Doktor demesin mi muaynede bu hormon bozuklugu kilo kaynakli olablir diye
Hahaha aklima ne geldim bizim burfa bi siteler yapildi. Dublex villa guvelikli falan boyle baya luks bisi. Ama böyle konum olarak biraz ulasima falan uzak. Neyse onunden gectik bi ara arabayla. Dedim amaaan bunlarda ev yapmis ne tramvay ne var ne dolmus cpk uzak falan
Çok geçmiş olsunBu arada bugün adetimin ikinci günü. Az biraz hormon problemlerim vardi. Bi ilac verdiler. Dogum kontrol tarzi bisi. Yeni nesil hap kilo falan yapmaz dediler. Korkarak ictim valla. Hayirlisi. Doktor demesin mi muaynede bu hormon bozuklugu kilo kaynakli olablir diye
Sonra sil baştanYani anca alt kata gelene kadar örumcek aglari olur tabiki
Ama göz görünce işteAma yani şimdiiii su böreği çikileta
Ay bende inşallah İstanbul'a gidişte vaktim olursaAhhh Asuman
90a ineyim bi porsiyon ödül yapacam hepsini yicem öyle 1-2 kaşık yiyip bırakmıcam
E Elif_Eylul 2 kaşık dediğim bu çikolata
Satoda yasayıp temizlik yapan
Gecmiş olsun canım evet hormon bozukluğu kilo yapar anındaBu arada bugün adetimin ikinci günü. Az biraz hormon problemlerim vardi. Bi ilac verdiler. Dogum kontrol tarzi bisi. Yeni nesil hap kilo falan yapmaz dediler. Korkarak ictim valla. Hayirlisi. Doktor demesin mi muaynede bu hormon bozuklugu kilo kaynakli olablir diye
Sagol canim. Yok kilo hormon bozuklugu yapiyomus bende anlamadimGecmiş olsun canım evet hormon bozukluğu kilo yapar anında
YapabilirSagol canim. Yok kilo hormon bozuklugu yapiyomus bende anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?