- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #123.201
Aynn şom ağızlılar yiyorlar kendilerine fayda etmiyor bizleri kıskanıyorlar öyle diyorlarÇok haklısınişte boşuna geriyorlar bizi yaaaaavvffff
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynn şom ağızlılar yiyorlar kendilerine fayda etmiyor bizleri kıskanıyorlar öyle diyorlarÇok haklısınişte boşuna geriyorlar bizi yaaaaavvffff
![]()
Günaydın![]()
O su böreği cuma gunu kol böreği olarak geri döner gibime geliyor ama neyseVar suböregi yemek![]()
![]()
Tamam sikinti yok
Gecmis olsun canim sağlık daha önemli ihmal etme ilaclariniBu arada bugün adetimin ikinci günü. Az biraz hormon problemlerim vardi. Bi ilac verdiler. Dogum kontrol tarzi bisi. Yeni nesil hap kilo falan yapmaz dediler. Korkarak ictim valla. Hayirlisi. Doktor demesin mi muaynede bu hormon bozuklugu kilo kaynakli olablir diye![]()
Çok geçmiş olsunBu arada bugün adetimin ikinci günü. Az biraz hormon problemlerim vardi. Bi ilac verdiler. Dogum kontrol tarzi bisi. Yeni nesil hap kilo falan yapmaz dediler. Korkarak ictim valla. Hayirlisi. Doktor demesin mi muaynede bu hormon bozuklugu kilo kaynakli olablir diye![]()
Sonra sil baştanYani anca alt kata gelene kadar örumcek aglari olur tabiki
Ama göz görünce işteAma yani şimdiiii su böreği çikileta![]()
Ay bende inşallah İstanbul'a gidişte vaktim olursaAhhh Asuman
90a ineyim bi porsiyon ödül yapacam hepsini yicem öyle 1-2 kaşık yiyip bırakmıcam
E Elif_Eylul 2 kaşık dediğim bu çikolata![]()
Gecmiş olsun canım evet hormon bozukluğu kilo yapar anındaBu arada bugün adetimin ikinci günü. Az biraz hormon problemlerim vardi. Bi ilac verdiler. Dogum kontrol tarzi bisi. Yeni nesil hap kilo falan yapmaz dediler. Korkarak ictim valla. Hayirlisi. Doktor demesin mi muaynede bu hormon bozuklugu kilo kaynakli olablir diye![]()
Sagol canim. Yok kilo hormon bozuklugu yapiyomus bende anlamadimGecmiş olsun canım evet hormon bozukluğu kilo yapar anında![]()
YapabilirSagol canim. Yok kilo hormon bozuklugu yapiyomus bende anlamadim![]()