- 25 Ağustos 2019
- 61.377
- 115.105
- 698
- 31
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #12.041
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla 27 senedir geçmiyor alıştık birbirimize de kardeş kardeş takılıyoz bugününü bin şükürGeçmiş olsun canım benim
Sorma sinir oldum sagolasın![]()
Atom karınca gibi maşallahSabah markete gittim geldim temizlik yaptım hala bitmedi spor yaptım büyük kız pasta istedi yaptım yemek yapacam şu saat olmuş hala oturamadım . Yavaş yavaş dermanım kalmıyomidem ağrımaya başladı
Valla 27 senedir geçmiyor alıştık birbirimize de kardeş kardeş takılıyoz bugününü bin şükürGeçmiş olsun canım benim
Sorma sinir oldum sagolasın![]()
BEn hâlaaa otobüsteyim eve gitmeye calisiyorumSabah markete gittim geldim temizlik yaptım hala bitmedi spor yaptım büyük kız pasta istedi yaptım yemek yapacam şu saat olmuş hala oturamadım . Yavaş yavaş dermanım kalmıyomidem ağrımaya başladı
Yok yav pilim bitti şu an mesajı bile zor yazıyomAtom karınca gibi maşallah
![]()
Oruclusun bide bence dinlen artik canımYok yav pilim bitti şu an mesajı bile zor yazıyomorucum bi de
Bu bir dram !BEn hâlaaa otobüsteyim eve gitmeye calisiyorum
Ve sabah 9da yedim su dahi icmedim açım kahvesizim![]()
Yemek yapmam lazımOruclusun bide bence dinlen artik canım
Onun için 2 gündür gündüz yemek resmi AtmıyorumYok yav pilim bitti şu an mesajı bile zor yazıyomorucum bi de
Ne pisircenYemek yapmam lazım![]()
BilmiyomNe pisircen
Amin canım Allah daha kötüsü den saklasın doktorum bana çikolata kahve kola greyfurt yasak o yüzden çok kahve tuketmiyorumHadi bakalım
Abooooo. Türkiye kafayı yemiş .
BŞta Rabbim Şafi ismiyle şifa versin.
Bende epilepsi hastasıyım . Çocukluğumdan berli .evet kahve tüketimi normal olarak yasak degil . Hani kararında durursan .
Günde 1 fincan içmekten birşey olacağını sanmıyorum ve ben tüketiyorum.
Birde seninki çok mu ağır kaçıncı derecede epilepsi . Benimki 1 .ci derecede mesela çok nadir kriz geçiriyorum ilaçlar sayesinde . Rabbime bin şükür
Bilmiyomet nohut pişirdim olmadı nohut dürümü yeriz
![]()
Çikolata hepmi yasak tatlımAmin canım Allah daha kötüsü den saklasın doktorum bana çikolata kahve kola greyfurt yasak o yüzden çok kahve tuketmiyorum
AynnMükemmel bence karbonhidrat protein dengeli![]()
Sadece 2 kare bitter başka yok ama canım sikilirsa kaç bı iki yiyorum ama doktorum en tehlikelisi kola dedi zaten normal insana bile zararlıÇikolata hepmi yasak tatlım
Şekersizi bilemi
Başkan görmesinAynnbol salatayla
Level atladim muzlu kek yaptim bugun