- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #11.441
Filiz ablanın mesajını alıntılamışdım alıntı pufff olmuşEee bu bildiğimiz normal döner değilmiii??
Yok bu sislerde oluyor canım ama doner işteEee bu bildiğimiz normal döner değilmiii??
Hee kiz iste döner gibi ama bu çağsıFiliz ablanın mesajını alıntılamışdım alıntı pufff olmuş
Spor ve menü bildirecek
Bugun bi ayakkabıya baktım aslanın ağzından parayı alabilirsem alırımmekmek aslanın ağzında adam haklı dagilalim
Aslanlar parayı vermiyor artıkBugun bi ayakkabıya baktım aslanın ağzından parayı alabilirsem alırımm
Benimde flodan 50tl indirim kuponu var alirsam bisey indirim olcak 50 tlBugun bi ayakkabıya baktım aslanın ağzından parayı alabilirsem alırımm
Ohhhh missssBenimde flodan 50tl indirim kuponu var alirsam bisey indirim olcak 50 tl
Yok bu sislerde oluyor canım ama doner işte
Tamam döneri kenara koyalım acıkmaya başladımHee kiz iste döner gibi ama bu çağsı
Yok ben şubat için kotamı doldursum sanırsamAslanlar parayı vermiyor artık
Neler aldinkiTamam döneri kenara koyalım acıkmaya başladım
Yok ben şubat için kotamı doldursum sanırsam
He al bi ayakkabı kendineBenimde flodan 50tl indirim kuponu var alirsam bisey indirim olcak 50 tl
Vallama nedenki fiyatlar ayni olmuyormuHe al bi ayakkabı kendineflo bizde çok pahalı
Aaaa,He al bi ayakkabı kendineflo bizde çok pahalı
Kızıma alışveriş yaptımm abla ayakkabı mont ıvır zıvır aldım.Neler aldinki
Ne aldın acabaTamam döneri kenara koyalım acıkmaya başladım
Yok ben şubat için kotamı doldursum sanırsam
Iyi gunlerde giysin kuzuKızıma alışveriş yaptımm abla ayakkabı mont ıvır zıvır aldım.
Bide doğum gününde misafir gelecek diye baya alışveriş yapmıştık
Ağda ısıtıcım bozulmuştu onu aldım kendime valla başka bişey almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?