- 25 Ağustos 2019
- 61.360
- 115.015
- 698
- 31
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #11.401
Pro olasım var15tane![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pro olasım var15tane![]()
Beni merak etmislerYuhhhh işleri yok galiba![]()
Sen nerelere gezdinn de heleeeeBugün gezdim![]()
Ol kızPro olasım var![]()
Fazla merakBeni merak etmislervalla usluyum artık
İyiyim kaptanım yarın için sabırsızlanıyorumNasılsın canım![]()
Sen nerelere gezdinn de heleeee
EeeFazla merak![]()
İyiyim kaptanım yarın için sabırsızlanıyorumbakalım ne olacak bütün hafta yiyipte bugün ağzımı tutmam
kaç gram vereceksem
siz napiyosunuz kızlar bu akşam duada benide unutmayın oruçlarını Allah kabul ve makbul etsin bende sizin için dua edeceğim inşallah
![]()
Olsun canim cumaya toparlariz dikkat ederiz bu haftaİyiyim kaptanım yarın için sabırsızlanıyorumbakalım ne olacak bütün hafta yiyipte bugün ağzımı tutmam
kaç gram vereceksem
siz napiyosunuz kızlar bu akşam duada benide unutmayın oruçlarını Allah kabul ve makbul etsin bende sizin için dua edeceğim inşallah
![]()
İnşallah verirsin canım karbon çok tüketme bu haftaİyiyim kaptanım yarın için sabırsızlanıyorumbakalım ne olacak bütün hafta yiyipte bugün ağzımı tutmam
kaç gram vereceksem
![]()
Olsun canim cumaya toparlariz dikkat ederiz bu hafta
Ben iyiyim yatmaya girdim yataga tabiki yatarsam uyucam
Allah niyetlerimizi kabul eylesin inşaAllah
Abla nasılsın? Bu hafta sonu full temizlik yaptım Ramazan öncesi dip köşe derken pert olmuş durumdayım.o yüzden hiç yazamadım.okuyamadim dahi.ama değdi
Hahahahaha abla olmazsa olmazzzKöy köy gezdik eşimin annanesine gittik oradan ablama![]()
İyi geceler canımAbla nasılsın? Bu hafta sonu full temizlik yaptım Ramazan öncesi dip köşe derken pert olmuş durumdayım.o yüzden hiç yazamadım.okuyamadim dahi.ama değdi
Şimdi menümü yazıp sızıyorum![]()
Aynen annem yoktu bizde ona gittikHahahahaha abla olmazsa olmazzz![]()