• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasılsın canım🥰
İyiyim kaptanım yarın için sabırsızlanıyorum 🙃bakalım ne olacak bütün hafta yiyipte bugün ağzımı tutmam 😂😂 kaç gram vereceksem 😁😁 siz napiyosunuz kızlar bu akşam duada benide unutmayın oruçlarını Allah kabul ve makbul etsin bende sizin için dua edeceğim inşallah ♥️🤍

Sende duan da bizi unutma kuzum 🥰
İyiyim kaptanım yarın için sabırsızlanıyorum 🙃bakalım ne olacak bütün hafta yiyipte bugün ağzımı tutmam 😂😂 kaç gram vereceksem 😁😁 siz napiyosunuz kızlar bu akşam duada benide unutmayın oruçlarını Allah kabul ve makbul etsin bende sizin için dua edeceğim inşallah ♥️🤍

Olsun canim cumaya toparlariz dikkat ederiz bu hafta🤗
Ben iyiyim yatmaya girdim yataga tabiki yatarsam uyucam😆
Allah niyetlerimizi kabul eylesin inşaAllah

İnşallah verirsin canım karbon çok tüketme bu hafta 💞

Yarın annem bana gelecek mi acaba konuştuk randevuyu saatni sordum hiç gelcem demedi:eek:
Olsun canim cumaya toparlariz dikkat ederiz bu hafta🤗
Ben iyiyim yatmaya girdim yataga tabiki yatarsam uyucam😆
Allah niyetlerimizi kabul eylesin inşaAllah

Abla nasılsın? Bu hafta sonu full temizlik yaptım Ramazan öncesi dip köşe derken pert olmuş durumdayım.o yüzden hiç yazamadım.okuyamadim dahi.ama değdi 🤣🤣🤣
Şimdi menümü yazıp sızıyorum 🤷🤦🏻
İyi geceler canım 💞

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back