- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #11.441
Filiz ablanın mesajını alıntılamışdım alıntı pufff olmuşEee bu bildiğimiz normal döner değilmiii??![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Filiz ablanın mesajını alıntılamışdım alıntı pufff olmuşEee bu bildiğimiz normal döner değilmiii??![]()
Yok bu sislerde oluyor canım ama doner işteEee bu bildiğimiz normal döner değilmiii??![]()
Hee kiz iste döner gibi ama bu çağsıFiliz ablanın mesajını alıntılamışdım alıntı pufff olmuş![]()
Spor ve menü bildirecek
Bugun bi ayakkabıya baktım aslanın ağzından parayı alabilirsem alırımmekmek aslanın ağzında adam haklı dagilalim
![]()
Aslanlar parayı vermiyor artıkBugun bi ayakkabıya baktım aslanın ağzından parayı alabilirsem alırımm![]()
Benimde flodan 50tl indirim kuponu var alirsam bisey indirim olcak 50 tlBugun bi ayakkabıya baktım aslanın ağzından parayı alabilirsem alırımm![]()
Ohhhh missssBenimde flodan 50tl indirim kuponu var alirsam bisey indirim olcak 50 tl![]()
Yok bu sislerde oluyor canım ama doner işte![]()
Tamam döneri kenara koyalım acıkmaya başladımHee kiz iste döner gibi ama bu çağsı![]()
Yok ben şubat için kotamı doldursum sanırsamAslanlar parayı vermiyor artık![]()
Neler aldinkiTamam döneri kenara koyalım acıkmaya başladım
Yok ben şubat için kotamı doldursum sanırsam![]()
He al bi ayakkabı kendineBenimde flodan 50tl indirim kuponu var alirsam bisey indirim olcak 50 tl![]()
Vallama nedenki fiyatlar ayni olmuyormuHe al bi ayakkabı kendineflo bizde çok pahalı
![]()
Aaaa,He al bi ayakkabı kendineflo bizde çok pahalı
![]()
Kızıma alışveriş yaptımm abla ayakkabı mont ıvır zıvır aldım.Neler aldinki![]()
Ne aldın acabaTamam döneri kenara koyalım acıkmaya başladım
Yok ben şubat için kotamı doldursum sanırsam![]()
Iyi gunlerde giysin kuzuKızıma alışveriş yaptımm abla ayakkabı mont ıvır zıvır aldım.
Bide doğum gününde misafir gelecek diye baya alışveriş yapmıştık
Ağda ısıtıcım bozulmuştu onu aldım kendime valla başka bişey almadım![]()