- 16 Aralık 2019
- 20.970
- En iyi cevaplar
- 1
- 83.209
- 598
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #11.121
Kız burda yemek yarışmasında yaptıydımGoogledami kuzu yemek tarifleri
Yoksa buraya özelmi
Googledami kuzu yemek tarifleri
Yoksa buraya özelmi
Eline sağlık canim çok güzel yapmıssınSebze Yemekleri - Pırasalı Şiveydiz -Yöremce Nohut Sponsorluğunda
merhabalar 🤗 yine yöresel bi tarifle geldim 😊 yemeğimiz çok pratik ve az malzemeli🤩 MALZEMELER 🥄 Yarım kilo ince pırasa 🥄200 gr kuşbaşı et yada kemikli et 🥄1 su bardağı nohut 🥄500 gr süzme yoğurt 🥄1 tane yumurta 🥄zeytin yağı 🥄kuru nane ilk olarak nohutumuzla etmizi 1 saat düdüklüde...www.kadinlarkulubu.com
Güme gitti anasını satimEline sağlık canim çok güzel yapmıssın
Dinşen canımKızlar bir temizliğe girmişim . Dünden beri 2 oda bitti . Kendi odama başlicam ama takatim kalmadı .artık yarın bırakacak galiba .
Hep öyle oluyorGüme gitti anasını satimteşekkür ederim canım
Aman canim birak dinlen yarın yapKızlar bir temizliğe girmişim . Dünden beri 2 oda bitti . Kendi odama başlicam ama takatim kalmadı .artık yarın bırakacak galiba .
Hep öyle oluyor
Aynen öyle canım daha yorgunluk var üzerimde
Bu konuda bisey diyememişin tuhafı bu son desemde yeni kategoride buluyorum kendimi
Ne sen sor ne ben söyleyeyim abla kapat konuyu
Tamam yaa bosver☹
Allahım kimbilir ne boklar yedinNe sen sor ne ben söyleyeyim abla kapat konuyu
Ya öyle aşırı aşırı yemedim ama yinede paklavalar yedim onların kalorisi bedel hepsine zatenAllahım kimbilir ne boklar yedin
Ay benim artı kimbilir ne kadardır 500 e bile razıyımAyyy üzülüp durma yaa napalim bak bende nisana gittim aksama ince bir dilim rulo pasta vardi yedim yemez olaydim
Arti 500 var yarina bilmiyorum ne olur dişcide randevum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?