- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #11.081
Evet canım hem de çok ihtiyacımız var kafa dinlemeyeAbla kardes tatile ihtiyaciniz var.
Yada aksama ne yapacaksiniz?Hanimlar iftara ne yapacaniz ?
Pazar gelmezmi insan Kapatak gitsinKilitle gitsinakşam olur onlar gelene kadar
Ben de sahur yapmadim iftara yapacaklarimin hayaliyla yasiyorum.Bugün kaslarımı dinlendiriyomspor yok.
Sahur da yapamadım.
Ne yapcan fikir olsunBen de sahur yapmadim iftara yapacaklarimin hayaliyla yasiyorum.
Kasların da ihtiyacı var dinlenmeyeBugün kaslarımı dinlendiriyomspor yok.
Sahur da yapamadım.
Yani pazar da sıradan bir günPazar gelmezmi insan Kapatak gitsin
Kasların da ihtiyacı var dinlenmeye
Dinlen zaten canım boşver bugün serbest gün6 gün çalış.bi gün dinlen.
Herifin yanında yapamıyom
Hemde çokAbla kardes tatile ihtiyaciniz var.
Ben simdi yogurtlu arpasehriye corbasi yaptimda manti var cocuklara yemek yapicamda neHanimlar iftara ne yapacaniz ?
Sahur yapmadiysan da cokta zorlama su kaybın zaten çok olur bide sporlar su kaybetme canimBugün kaslarımı dinlendiriyomspor yok.
Sahur da yapamadım.
Seninki onlardan zaten yemez ver önüne et löp löp yesinBende ıspanak, pırasa , kapuska vartabi kocam menuye tepik atmazsa
Brokoli corbasi, karniyarik, salataNe yapcan fikir olsun
Erkeklerin en sevmedigi menüleri nasil bir gune sigdirdinBende ıspanak, pırasa , kapuska vartabi kocam menuye tepik atmazsa
Ispanaklı börek istediler benimkiler yanına çorbayla onu yaparımBende ıspanak, pırasa , kapuska vartabi kocam menuye tepik atmazsa
Aynen canımHemde çok
Ben simdi yogurtlu arpasehriye corbasi yaptimda manti var cocuklara yemek yapicamda ne
Sahur yapmadiysan da cokta zorlama su kaybın zaten çok olur bide sporlar su kaybetme canim
Brokoli corbasi, karniyarik, salata
Sen ne yapcanNe yapcan fikir olsun
Ispanaklı börek çorbaSen ne yapcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?