- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #10.781
Menü yazanları kontrol etmek icin yaptim canımEline sağlık kaptanım ama ben anlayamadım bu ne listesi kaçırdım sanırım oraları geçmişim kabarık oluyo bı görünüp bir kaybolunca
Hoşgeldin canım inşallah hedefine ulaşırsın birdahada almazsın ben seni tutuyorum
Yok bebeğim gönüllerimiz bir
Sağol canım .Kolay gelsin
Ahh olsada yesek evet . Nohutu nadir kullanırız ama . Birde limon sık üstüne değmeyin keyfime
Harika canım umarım tartıda bu gayretinin Karsiligini alırsınKızlar bu saat oldu inanır mısınız ben daha hiç bitşey yapamadım bebek olunca herşey kalıyor maalesef .
Ama ilk işim çocuk uyuduğu zman 45 dkk yürüyüş oldutemizlik kalsın spor daha önemli ne yapim . TemiLik akşamda olur önemli olan spordu .
Gün yapardıkYok bebeğim gönüllerimiz birkeşke komşu olsaydık
İnşeAllah canım . Öyle tahmin ediyorum . Bu hafta 70 olsam tamamdır .Harika canım umarım tartıda bu gayretinin Karsiligini alırsın
Ben içine sıkıyorum kuzu pişirirkenSağol canım .
Ahh olsada yesek evet . Nohutu nadir kullanırız ama . Birde limon sık üstüne değmeyin keyfimeağzım sulandı kız . Afiyet bal şeker olsun .
Valla bende kendimi tutuyorum ama yememek içinEline sağlık kaptanım ama ben anlayamadım bu ne listesi kaçırdım sanırım oraları geçmişim kabarık oluyo bı görünüp bir kaybolunca
Hoşgeldin canım inşallah hedefine ulaşırsın birdahada almazsın ben seni tutuyorum
Yarını full yiyerek geçirmeyi düşünüyorumYarin olmaz şimdi
Gönül komşusuyuz
keşke dutum keşkeeYok bebeğim gönüllerimiz birkeşke komşu olsaydık
SsstYarını full yiyerek geçirmeyi düşünüyorum
Tamam öyle yapcamSsst
Hayır.
Yarin tartidan sonra saldır Gökyüzüm
Ben 50 lerde çıkarım gibiTamam öyle yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?