- 17 Kasım 2020
- 3.499
- 17.186
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #10.721
Ya ınanın sıteye daha yenı bı arkadaşımın tavsıyesı ıle gırdım nasıl kullanılır pek bılmıyorum etıketlemeyı fıln bılmıyorum yavaş yavaş ogrencegım artık kusura bakmayınTeşekkürler etiket yaptim cevap yazmadin
Haydi bakalım yansın yağlarBugun başlıcam sımdı oğlumu emdırıyorım uyutacam başlıcam bakalım
Ben böyle hayatınGökyüzün kıçının üstüne oturamadıki daha
Spor öncesi sert kahve öneriliyor canım.İnşallh
Hemen yapıp ıceyım barıSpor öncesi sert kahve öneriliyor canım.
Afiyet olsunHemen yapıp ıceyım barı
Sagol canımAfiyet olsun
Merhaba canım . HoşgeldinHerkesee güzel haftasonlara inşaallahhhh
Ana en sevdiğim
İnşallah kuzuEvetttt hattaa yaz çocuğu olcakk 1 ay lık oldumu bende başlarım yürüyüşe
Ay cin zannetdim 3 harflilerle ne işin var diyecektimBayanlar şu cinlilerın yaptıgı bı göbek hareketı var deneyenınız oldumu hıc
İyi gezmelerYaa canımmm
Bir iki saate bende çıkıcam yürüyüşe bugün hava güneşli güzell bi D vitamini alalımm
Harbi ben.
Afiyet olsunHemen yapıp ıceyım barı
İşlerimi bitirdim sayılır oturdum. Dinleneyim azcık
Uzun olanını görmedim ben hiç ama yorulana kadar yapıyorum ben yalnız aklında olsun ısınmadan yapma sağlam tutuluyosunUzunu varmı hep kısa kısa gordum bn
AhahahBen böyle hayatın
Sen sakin ol ben senin yerinede sinirlenirim
Dinlen kuzu bende şimdi yemeğe oturdumİşlerimi bitirdim sayılır oturdum. Dinleneyim azcık
Ya kizlar ben yazamiyrum ha diyince giremiyorum sizi disardan takip etsem olur mu
Menü
KontorluCuma C.t Pazar P.t Salı Çaŕ. Perş. E Elif_Eylul ✔ M MissHayaLet ✔ @Noisy Girl ✔ @Li_zigi ✔ @Mevsim_bahar83 C Chikolata_gozlum ✔ D u t ✔ @M_atruska ✔ @suspushanimcim ✔ @Gozdem__ ✔ @jtaime020626 ✔ Efenin_Annesi @HuZuNMeLeGi ✔ @masal3487 @sardunya1038 Aamine ✔ H a p p y ✔
Senbilirsin canim sorun yokYa kizlar ben yazamiyrum ha diyince giremiyorum sizi disardan takip etsem olur mu
Merhaba cicekkkMerhaba canım . Hoşgeldin
Ana en sevdiğim
İnşallah kuzu
Ay cin zannetdim 3 harflilerle ne işin var diyecektim
İyi gezmeler
Harbi ben.
Yedi numara Cansutıpkı ben
Afiyet olsun
Tamam canımUzun olanını görmedim ben hiç ama yorulana kadar yapıyorum ben yalnız aklında olsun ısınmadan yapma sağlam tutuluyosun
Ohh ohh maşallah☹Ben geldimgöbeeeeğğğm yanııııy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?