- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #10.701
Gel gel sen her zamanO zaman sizlerle boll boll olurumm
Hiç denemedim canım denersen gelişmelerden haberdar et biziBayanlar şu cinlilerın yaptıgı bı göbek hareketı var deneyenınız oldumu hıc
Yaa canımmmGel gel sen her zaman
Güle güle canım bol vitaminli gezmeler olsunBir iki saate bende çıkıcam yürüyüşe bugün hava güneşli güzell bi D vitamini alalımm
Oylemı bı bakayımOnun bir değişiği ve daha ileri olanı eva fitnesste var canım
Bugun başlıcam sımdı oğlumu emdırıyorım uyutacam başlıcam bakalımHiç denemedim canım denersen gelişmelerden haberdar et bizi
Sağoll canımmGüle güle canım bol vitaminli gezmeler olsun
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun kizlar
Bende Ayşe memnun oldum canım benim de 6/3/15 aylık 3 çocuğum var Allah bağışlasın yavrularımızı inşallahemzirdigin için daha kolay verirsin canım ama tatlı hamurisi bunlar sana süt yapmaz bol su tahin, dereotu
Kolay gelsin kuzum
Kolay gelsin bebeim
Göbüşümü senmi ısırdın bu sabah hafifl göründü gözümeYok kiz ne kuzusu
Ciko yedim
Bak canım kolay videolardan basla mutlakaOylemı bı bakayım
Uzunu varmı hep kısa kısa gordum bnValla ben bı ara yaptım hatta tekrar yapmayı düşünüyorum aklına her geldikçe yaparsan karında ve sırtta ağrı oluyor ama sonra alışıyorsun
25dklık buldum bı bununla baslayacam canımBak canım kolay videolardan basla mutlaka
Ilk once gunaydin demekSpora başlamadan önce onerecegınız bıseler varmı kızlar metopolizmayı hızlandırmak ıcın
Gökyüzün kıçının üstüne oturamadıki daha
Tamm canım çok zorlama kendini yapmadan önce ısınma ve esneme yap ilk günler ben yapmamıştım eşek tepmiş gibi hissediyordum25dklık buldum bı bununla baslayacam canım
Aboo iyi şeyler olmicak gibiBende bulaşıkları camasir makinasina camasirlari bulasik makinasina atayim
Buda bendenBenim içimi temizliyor fasulye
Teşekkürler etiket yaptim cevap yazmadinTünaydınnnnn
Tamm canım çok zorlama kendini yapmadan önce ısınma ve esneme yap ilk günler ben yapmamıştım eşek tepmiş gibi hissediyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?