- 17 Kasım 2020
- 3.499
- 17.186
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #9.901
Sabah cekmiştim de tamam yarın sabahtan cekıp atıyım aynen burdan devam etmek istiyorum bıde spor olarak ne ypıyorsunuz hanımlarSimdi dogru çıkmaz tartin eger oruclu falansan olur
Ama burda devam etmek istiyorsan tabiki yarin tartilip yazarsan sevinirim baska yerede yazmissin oyuzden diyorum
Sabah cekmiştim de tamam yarın sabahtan cekıp atıyım aynen burdan devam etmek istiyorum bıde spor olarak ne ypıyorsunuz hanımlar
Yarın adım yarışması başlıyor canım katılmak istersen 1000 adım 1000 puan.Sabah cekmiştim de tamam yarın sabahtan cekıp atıyım aynen burdan devam etmek istiyorum bıde spor olarak ne ypıyorsunuz hanımlar
Ben vereceğine emindim canım sporla da destekledinAynenkorkuyodum valla
Yaa bebeğim var ıkı de küçük var adım yarışmasına katılamam heraldeYarın adım yarışması başlıyor canım katılmak istersen 1000 adım 1000 puan.
Ne yapıyorsun kuzum spor olarakBen vereceğine emindim canım sporla da destekledin
At ozaman sabah cektiysen canim listeye ekleyim hedefin ne kac kilosunSabah cekmiştim de tamam yarın sabahtan cekıp atıyım aynen burdan devam etmek istiyorum bıde spor olarak ne ypıyorsunuz hanımlar
Canım gün içinde ne kadar adım atabilirsen sorun değil. Hangi sporları yaparsan ilk sayfa da spor puanları mevcut sporuna beni etiket yap her perşembe spor listesi yenileniyorYaa bebeğim var ıkı de küçük var adım yarışmasına katılamam heralde
Ben gün içinde adım atıyorum canım şu an 21 günlük mekik squat yapıyoruz ablam E Elif_Eylul ile 14. Gündeyiz.Ne yapıyorsun kuzum spor olarak
Hedefim 70 i görmek pazartesı başladım 87 ile tamam bnde ip atlıyorum 100 taneAt ozaman sabah cektiysen canim listeye ekleyim hedefin ne kac kilosun
Bu hafta 8bin adim yarısı var arti ne istersen yapabilirsin bu adımi yaparken leslie cardio nasil yapmak istersen yaparsin,arti mekik,plank,squat ip atlama gibi neler yapabilirsen yapip aksam menunu paylasirken sporunuda yazip M MissHayaLet etiketlersin
65 e kadar böyle devamBen vereceğine emindim canım sporla da destekledin
tamam canim ekliyorumHedefim 70 i görmek pazartesı başladım 87 ile tamam bnde ip atlıyorum 100 tane
Mekik squat detaylı anlatabılırmısınBen gün içinde adım atıyorum canım şu an 21 günlük mekik squat yapıyoruz ablam E Elif_Eylul ile 14. Gündeyiz.
Kuzum cardio ve pilates harika inceliyor zaten sende çok güzel başlangıç yaptın durakladigin yerde menüleri değişim yaparız65 e kadar böyle devam
Tamamtamam canim ekliyorum
Olur canım çok yardımcı oluyorsunuzKuzum cardio ve pilates harika inceliyor zaten sende çok güzel başlangıç yaptın durakladigin yerde menüleri değişim yaparız
Mekik squat detaylı anlatabılırmısın
Rica ederim canım burada bunun için varızOlur canım çok yardımcı oluyorsunuzçok teşekkür ederim
Tmm canım bnde yarın baslayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?