Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Simdi dogru çıkmaz tartin eger oruclu falansan olur
Ama burda devam etmek istiyorsan tabiki yarin tartilip yazarsan sevinirim baska yerede yazmissin oyuzden diyorum
Sabah cekmiştim de tamam yarın sabahtan cekıp atıyım aynen burdan devam etmek istiyorum bıde spor olarak ne ypıyorsunuz hanımlar

Sabah cekmiştim de tamam yarın sabahtan cekıp atıyım aynen burdan devam etmek istiyorum bıde spor olarak ne ypıyorsunuz hanımlar
Yarın adım yarışması başlıyor canım katılmak istersen 1000 adım 1000 puan.

At ozaman sabah cektiysen canim listeye ekleyim hedefin ne kac kilosun
Bu hafta 8bin adim yarısı var arti ne istersen yapabilirsin bu adımi yaparken leslie cardio nasil yapmak istersen yaparsin,arti mekik,plank,squat ip atlama gibi neler yapabilirsen yapip aksam menunu paylasirken sporunuda yazip M MissHayaLet etiketlersin 🥰

Yaa bebeğim var ıkı de küçük var adım yarışmasına katılamam heralde
Canım gün içinde ne kadar adım atabilirsen sorun değil. Hangi sporları yaparsan ilk sayfa da spor puanları mevcut sporuna beni etiket yap her perşembe spor listesi yenileniyor💋

At ozaman sabah cektiysen canim listeye ekleyim hedefin ne kac kilosun
Bu hafta 8bin adim yarısı var arti ne istersen yapabilirsin bu adımi yaparken leslie cardio nasil yapmak istersen yaparsin,arti mekik,plank,squat ip atlama gibi neler yapabilirsen yapip aksam menunu paylasirken sporunuda yazip M MissHayaLet etiketlersin 🥰
Hedefim 70 i görmek pazartesı başladım 87 ile tamam bnde ip atlıyorum 100 tane

Eklentiler

• AF318F15-8EF3-4A19-8385-4327DD03D354.jpeg
    AF318F15-8EF3-4A19-8385-4327DD03D354.jpeg
    39,5 KB · Görüntüleme: 19
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back