Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Göbek için lütfen spor yap sezeryan göbeği gitmez diye bir hurafe var yok öyle birşey spor her göbeği götürür. Adına çok mutlu oldum umarım uzun süre korursun
Bugün göbek odaklı sporlara bakicam ve basliycam inşallah canım. İnşallah korurum bakalım. Buraya yazmak istedim motivasyon olur belki birisine diye. O zaman 1-2 gün dikkat edip mucizevi bir sonuç bekliyordum bide duygusal açlığım olduğu bir dönemdi bence. En ufak bi olumsuzlukta sevdiğim biseyi sipariş ederken buluyordum kendimi belki 4 kilo bişey değil gibi gelebilir ama fark ediyormuş cidden. İnşallah burda da herkes istediği kiloya kavuşsun. Bir yerden sonra o duragan olan kilo illa ki inişe geçiyormuş pes etmeyince. Ben hep bikac gün sonra pes eden taraftaydim ilk defa direttim.

Dolunay bugun tamamlandi tam yuvarlak oldu karsımda izliyerek kahve iciyorum balkonda
Bunu da gecen gun alintilqmistim.☺anca yazabildim.ama dokunaya dikkat.herkes bi agresif....bi dahaki dolunaya tedbir alacak kadar oldum...
Günaydın canım Afiyet olsun

Günaydın afiyet olsun

Günaydın afiyet olsun canım
tesekkurler kizlar.
Ekmek yemiyim diye 1 kasik un ,1.5 yumurta,1 kasik yogurttan omlet yaptim.iyi oldu .1 dilim ekmekten birsey olmaz ama 1 dilimle kalamiyorum ki.zalım kocam üşenmeden sıcak ekmek almaya gidiyor ben de cumaya kqdar boyle yapcqm kahvaltimi...sonuca gore devam da edebilirim...insallah
Harika insqllqh uyarsin.calisiyor musun 18 e kadar canım.Ben de sabah yaptim bir liste.paylasirim birazdan. Insallh uyabilirim...
Ne guzel masallah

Canım bir kaşık un yerine yulaf kullan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…