- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #97.421
Tamam işte canım baslarsan duramazsin cidden öyle tüm gün gidiyorEşim tatlı almış gelirken bi ısırık ye diyor ondan ne olacakki diyor sonrasını istiyorum durduramıyorum anlamıyor
Bakalım ayarlasin kendiniBize vercek zaten bekliyom söz versin rahat rahat uyuyayım
Ben kızım gelince evede yapcam daha ama yemeden bunu atlattım şükür çok severim aşureyiSanki aşure hergün pişiyor he zaten bi daha da yapmamsu diyeti anca paklar beni
Hah Benimkide aynı şeyi yapıyo alıyo ben yemeyince o dayemiyor 1 tane ye daha yeme ama ben bir taneyle kalıyomuyum hayır bu kezde kaçırıyosun diyorEşim tatlı almış gelirken bi ısırık ye diyor ondan ne olacakki diyor sonrasını istiyorum durduramıyorum anlamıyor
Nerdesin de hele
Çocuklarla uğraşıyorum dövüşüyorlar hepNerdesin de hele
En iyisi hiç yememekte . Gözünün önünde olunca zorlanıyor insanBen kızım gelince evede yapcam daha ama yemeden bunu atlattım şükür çok severim aşureyi
Hah Benimkide aynı şeyi yapıyo alıyo ben yemeyince o dayemiyor 1 tane ye daha yeme ama ben bir taneyle kalıyomuyum hayır bu kezde kaçırıyosun diyor
Gülsem mi üzülsem mi bilemedimÇocuklarla uğraşıyorum dövüşüyorlar hep
Tamam asayiş berkemalmi?Çocuklarla uğraşıyorum dövüşüyorlar hep
İyi geceler canımİyi geceler kızlar çok uykum var
Size söz verince gitmezse kilolar mahçup olurum ama inşallah rabbimin izniyle olcakTamam işte bize söz ver
Hadi verimde rahat uyuBize vercek zaten bekliyom söz versin rahat rahat uyuyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?