- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- 528
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #97.461
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam da üstüne bastınTamam asayiş berkemalmi?
Bende gidip biraz daha yiyim o zaman
Vallah yediler birbirleriniBenimkilerde
İyi geceler canım
Kaç yaşındalardı canım benimkilerde sürekli kavga ediyorlar okul açılsaydı biVallah yediler birbirlerini
Totoda pireler uçuyordur çikonunC Chikolata_gozlum rüyanda beni gör senin için kabus da olabilirm
Kız gelecek ay 5 yaşını dolduracak oğlan da gelecek ay 2 yaşını dolduracakKaç yaşındalardı canım benimkilerde sürekli kavga ediyorlar okul açılsaydı bi
Onun sağı solu belli olmaz yarın için adımda atıyor olabilir var öyle huylarıTotoda pireler uçuyordur çikonun
Ay küçüklermiş benimkiler kız 6 oğlan 8 yaşındabyine kavga ediyorlarKız gelecek ay 5 yaşını dolduracak oğlan da gelecek ay 2 yaşını dolduracak
He kız şimdiden kedi köpek gibiler senin ikiside okula gidecek rahat edersin benim kız gidecekAy küçüklermiş benimkiler kız 6 oğlan 8 yaşındabyine kavga ediyorlar
Yarın yatacak onu hesaplıyor demekkiOnun sağı solu belli olmaz yarın için adımda atıyor olabilir var öyle huyları
Su uyur ciko uyumaz hele de yarışma varsaYarın yatacak onu hesaplıyor demekki
Benimkilerde öyle ya ikisine birer çakasım geliyor kıyamıyomHe kız şimdiden kedi köpek gibiler senin ikiside okula gidecek rahat edersin benim kız gidecek
Devam eder ergenlikten çıkana kadar maalesefBenimkilerde öyle ya ikisine birer çakasım geliyor kıyamıyom
Büyüyünce devam etmez inşallah
Bu saatte tatlımı yiyorGidip eşime tatlı vereyim bende karşında yutkunayim
Bu saatte miGidip eşime tatlı vereyim bende karşında yutkunayim