- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #97.401
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyin uzatmasıOna takılcam neye takılcammilana takılayım tamam
Sende uzatmalara oynuyon![]()
Gerçekten uyku deliksiz uykuOnun eksiği uykuymuş![]()
Afiyet olsun sana da. Ben ne zaman güne ekmek, simit gibi bir yiyecekle başlasam o gün çok zorlanıyorum. Iniş çıkışlar illa ki oluyor. Bu arada 7469 adım attım M MissHayaLetAfiyet olsun
Sabah kıymalı yumurta domates salatalık peynir biber zeytin
Öğle yulaf muz yoğurt tarçın
Ara bitter çikolata türk kahvesi 3 gofret tanesi
Aksam türlü yoğurt 4 misket kurabiye (kurabiyeler fındık kadardı boyut olarak )
Bugun çok zorlandim acayip tatlı çekti canım
M MissHayaLet E Elif_Eylul![]()
İşte yine uzandıNeyin uzatması![]()
cıktı artık bir silkelenme lazım yine 26 sında gidiyorum o zamana kadar cok iyi eksi görmem lazım
Tamam artık müsade senin yeter da24200 ile günü kapatıyorum. Müsaadenizle bir kaç gün depresyona giren Nihal Ziyagil gibi yatacağım. Saygılar
M MissHayaLet
Aslında korkmuyorum söz vermek gibi düşünücem dönüş olmasın diyeİşte bende diyorum ki neden uzatıyor süreyi ama kendine güvenmek lazım gerisi gelir
Amanıııııııııın hangi şehirleri gezdin bacım sen heh yat annem sen bir kaç gün kalkma24200 ile günü kapatıyorum. Müsaadenizle bir kaç gün depresyona giren Nihal Ziyagil gibi yatacağım. Saygılar
M MissHayaLet
Çünkü simit beyaz un ve bu sana tüm gün şeker karbon ye ye ye diye baskı yapıyor.Afiyet olsun sana da. Ben ne zaman güne ekmek, simit gibi bir yiyecekle başlasam o gün çok zorlanıyorum. Iniş çıkışlar illa ki oluyor. Bu arada 7469 adım attım M MissHayaLet
Bu hafta hacematçı hocayı dinlemiyoz önümüzdeki hafta dinleriz sözünüAslında korkmuyorum söz vermek gibi düşünücem dönüş olmasın diye
Amanıııııııııın hangi şehirleri gezdin bacım sen heh yat annem sen bir kaç gün kalkma![]()
![]()
şaka bir yana maşallah sübhanallah
Benim hacamatçı hocam söylemişti bilmiyorum ne kadar doğrudur 15.000 adımı geçme demişti bana kalbin bir ritim sayısı varmış
Eşim tatlı almış gelirken bi ısırık ye diyor ondan ne olacakki diyor sonrasını istiyorum durduramıyorum anlamıyorÇünkü simit beyaz un ve bu şans tüm gün şeker karbon ye ye ye diye baskı yapıyor.
Evet işte anlamıyolarEşim tatlı almış gelirken bi ısırık ye diyor ondan ne olacakki diyor sonrasını istiyorum durduramıyorum anlamıyor![]()
Tamam işte bize söz verAslında korkmuyorum söz vermek gibi düşünücem dönüş olmasın diye
Amanıııııııııın hangi şehirleri gezdin bacım sen heh yat annem sen bir kaç gün kalkma![]()
![]()
şaka bir yana maşallah sübhanallah
Benim hacamatçı hocam söylemişti bilmiyorum ne kadar doğrudur 15.000 adımı geçme demişti bana kalbin bir ritim sayısı varmış
Bize vercek zaten bekliyom söz versin rahat rahat uyuyayımTamam işte bize söz ver![]()