- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.097
- 598
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #97.381
Başımdan al diyor sürekliNiye öyle diyon kız yine iyi kötü oyalar bence cok kucuk değil ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başımdan al diyor sürekliNiye öyle diyon kız yine iyi kötü oyalar bence cok kucuk değil ki
Vardı birisi vermişdi baya kullandım eskidi atdım.acaip terletiyordu benimki şortdu. İncelme falan bilemedim bir şey söyleyemem.ben spor yaparken giyiyordum. Terletmede mükemmelSen aldinmi lan
İşte yürü de gitsin GidenKilolardan kormuyor üstüne yürüyorum
Meyve ye bitter ye hedefin o olsunAsıl bana hedef laxım bu sefer salkım saçak gidiyorum
Eski düzenim yok
Gidene kadar 2 kg gitse süper olurGit gel sana da hedef koyarız
İntermişBen de kpss calıstıgım icin kolaylamak istiyorum bunun icinde sebzeleri yıkar kaldırırım kısında ıspanagın hepsini yıkar dograr öyle bekletirdim vakit oldukça yemeklerin hazırlıgını yapmaya calıs
Bilgi cok daha önce cok iyi kilolar verdim ben kısa sürelerde ama su anki stresimin yogunlugundan spor yaparken yalnızlıktan gitmiyor sıkıldıgım icin yürüyesim gelmiyor falan filan inter milan
Gider canm bu hafta sıkı çalış yürüyüş harici ekstra hareket etGidene kadar 2 kg gitse süper olur
aşk olsun aha yaz bitti ne kavun karpuz şeftali doğru düzgün yemedimMeyve ye bitter ye hedefin o olsun
Başımdan al diyor sürekli
Aç koynunu kuş konsun aşure yeaşk olsun aha yaz bitti ne kavun karpuz şeftali doğru düzgün yemedim
Bakıcam bakalım düzgün bir porogram yapcamBen de kpss calıstıgım icin kolaylamak istiyorum bunun icinde sebzeleri yıkar kaldırırım kısında ıspanagın hepsini yıkar dograr öyle bekletirdim vakit oldukça yemeklerin hazırlıgını yapmaya calıs
Bilgi cok daha önce cok iyi kilolar verdim ben kısa sürelerde ama su anki stresimin yogunlugundan spor yaparken yalnızlıktan gitmiyor sıkıldıgım icin yürüyesim gelmiyor falan filan inter milan
1.6 cepte zaten bi uykuya bakarGidene kadar 2 kg gitse süper olur
Kız o laf öyle ona mı takıldın Allah seniİntermiş
Sanki aşure hergün pişiyor he zaten bi daha da yapmam su diyeti anca paklar beniAç koynunu kuş konsun aşure ye
E bir uykuya bakmıyor ama1.6 cepte zaten bi uykuya bakar
Su diyeti mi senmiSanki aşure hergün pişiyor he zaten bi daha da yapmam su diyeti anca paklar beni
Ona takılcam neye takılcam milana takılayım tamamKız o laf öyle ona mı takıldın Allah seni
Suda yatcamSu diyeti mi senmi
Sen iş yerine menu yapıyorsun mesela kendine de yapabilirsin inanılmaz işe yarıyor ben bir ara yapıyordum güzel düzen saglıyor ama yazın duzen diyet hepsiBakıcam bakalım düzgün bir porogram yapcam
Hem işlere hem kilolara ben bu kadar dağınık hareket etmezdim 2 yılsır bir toparlanamadım
Tekrar kendimi topluycam inşallah