- 17 Kasım 2020
- 3.499
- 17.186
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #95.401
Noluyor len size ne bu azimHele bi at
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Noluyor len size ne bu azimHele bi at
Sen zaten bas geveze
Konusmayıverin ne var yani
Naparsin Azerbaycandan buraya mı ucarsinHele bi at
Geldim geldimKilo bildirimini 12 ye kadar yapın kizlar siteye hic girmemisler var şu cuma bildirimlerini rica ediyorum öglende sonraya birakmayin
B BitterCikilata
@tulay283300
Aamine
@aminebusra
@Kahkullu
badem000
@ozlemblc
Benimde canım onu istiyordu bu hafta evde dondurma yok çarşı da her yerde var dondurmalı helvaBı kahvaltı yapıp geleyım acıktım vallahı ödül olarak dondurmalı helva yoyecegım
Zayıflamamız lazımNoluyor len size ne bu azim
TammaTabi canım bende öyle diyorum ne gerek var
Tabi kız 56 göremedimHe tabi tabi
Dün dayım vardı ona yaptım yemedım artı çıkarim dıye sımdı yıyecegımBenimde canım onu istiyordu bu hafta evde dondurma yok çarşı da her yerde var dondurmalı helva
İmkanım olsa evetNaparsin Azerbaycandan buraya mı ucarsin
Bence de tamma
Tahlil yaptirdim gecen aç gitmistim trenden indim basladi başım dönmeye yürürken birde ne göreyim helva aman dedim ver ordan bitane tahinli fistikliBenimde canım onu istiyordu bu hafta evde dondurma yok çarşı da her yerde var dondurmalı helva
Afiyet olsun canımDün dayım vardı ona yaptım yemedım artı çıkarim dıye sımdı yıyecegım
Açlıktan öldürecek beniNoluyor len size ne bu azim
Sen tamma
Bayılıyorum ya valla iyi gidiyor afiyet olsun canımTahlil yaptirdim gecen aç gitmistim trenden indim basladi başım dönmeye yürürken birde ne göreyim helva aman dedim ver ordan bitane tahinli fistikli
Afiyet olsun canım
Merak etme tamma o bu hafta siz birincisinizSen tamma