- 17 Kasım 2020
- 3.501
- 17.199
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #95.401
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen zaten bas geveze
Konusmayıverin ne var yani![]()
Geldim geldimKilo bildirimini 12 ye kadar yapın kizlar siteye hic girmemisler var şu cuma bildirimlerini rica ediyorum öglende sonraya birakmayin
B BitterCikilata
@tulay283300
Aamine
@aminebusra
@Kahkullu
badem000
@ozlemblc
Benimde canım onu istiyordu bu hafta evde dondurma yok çarşı da her yerde var dondurmalı helvaBı kahvaltı yapıp geleyım acıktım vallahı ödül olarak dondurmalı helva yoyecegım![]()
TammaTabi canım bende öyle diyorum ne gerek var![]()
Tabi kız 56 göremedimHe tabi tabi![]()
Dün dayım vardı ona yaptım yemedım artı çıkarim dıye sımdı yıyecegımBenimde canım onu istiyordu bu hafta evde dondurma yok çarşı da her yerde var dondurmalı helva![]()
Bence de tamma
Tahlil yaptirdim gecen aç gitmistim trenden indim basladi başım dönmeye yürürken birde ne göreyim helva aman dedim ver ordan bitane tahinli fistikliBenimde canım onu istiyordu bu hafta evde dondurma yok çarşı da her yerde var dondurmalı helva![]()
Afiyet olsun canımDün dayım vardı ona yaptım yemedım artı çıkarim dıye sımdı yıyecegım![]()
Açlıktan öldürecek beniNoluyor len sizene bu azim
![]()
Bayılıyorum ya valla iyi gidiyorTahlil yaptirdim gecen aç gitmistim trenden indim basladi başım dönmeye yürürken birde ne göreyim helva aman dedim ver ordan bitane tahinli fistikli![]()