- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #95.381
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaptancım Marmaraydayım. İndiğimde tartılıp göndereceğim kilomuKilo bildirimini 12 ye kadar yapın kizlar siteye hic girmemisler var şu cuma bildirimlerini rica ediyorum öglende sonraya birakmayin
@BitterCikilata
@tulay283300
Aamine
@aminebusra
@Kahkullu
@badem000
@ozlemblc
Döverim ben bu kızı bu hafta demedi demeyinYormayalim buz kendimizi yoruluyoruz zaten yeterince takım arkadaşlarımız bizim için de atsın adımları![]()
Kıyma abamaEvet abayim ben abanizi yakarım![]()
Tamam canımKaptancım Marmaraydayım. İndiğimde tartılıp göndereceğim kilomu
Tamam konuşmayızTamam simdi cok konusmayın kahvemi icip ayılıp ders calısmam lazım sizin dırdırınızı meraktan gidemiyorum dagılın![]()
Bugün cuma ama kalabalık olur burasiTamam simdi cok konusmayın kahvemi icip ayılıp ders calısmam lazım sizin dırdırınızı meraktan gidemiyorum dagılın![]()
Bu hafta rakip aba![]()
Afiyet olsunBı kahvaltı yapıp geleyım acıktım vallahı ödül olarak dondurmalı helva yoyecegım![]()
Tamam dur strese sokma beni kendimi mutfağa atarım bakDöverim ben bu kızı bu hafta demedi demeyin![]()
Yok be ne eksi3Haftaya - 3 gele bilirsin![]()
Hele bi atTamam dur strese sokma beni kendimi mutfağa atarım bak![]()
Tabi canım bende öyle diyorum ne gerek varYormayalim buz kendimizi yoruluyoruz zaten yeterince takım arkadaşlarımız bizim için de atsın adımları![]()
Sen zaten bas gevezeTamam konuşmayız![]()
Konusmayıverin ne var yaniBugün cuma ama kalabalık olur burasi![]()