• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E Elif_Eylul
Şincik şöyle Bnm 1.8 ödemim çıktı
Kiloda 200 gr artış var ama
1.600gr yağdan vermişim
41 olan yağımı 39.4 e düşürmüşüm
Ve 1 ay diyetisyene gitmicem evde tartılcam izne çıkıyormuş dr
Bebeğinde kontrolü vardı anca atabildim
Tebrikler canim yağdan vermen güzel 🥰
Artı 200 sabitmi kafam karıştı

Tebrikler canim yağdan vermen güzel 🥰
Artı 200 sabitmi kafam karıştı
+200 evet ödemden kaynaklı maalesef 😔 yağdan verdiğime sevindim demek şişkinlikten verdiğimi anlamadım 😑

Tamam hepsini bir seferde yiyim en iyisi 😳
😅 şöyle ki direnç kilosu diye bişi var sebebi de vücudun yeme düzenine alışması nedeniyle kendi metabolizmasını düşürüp daha az kalori yakması ,uzun süre öyle yiyince vücut sanki kıtlığa gircekmii gibi hisseder .

Bunun yenmenin yolunda bir gün karbonhidrar ve yağ baskın beslenmek aşırı ama hamburger,pizza,gözleme vs gibi ağır yağlı besinler ,vücut bunları görünce salıyor ve daha çok çalışmaya başlıyo

Direnç kilosunda daha da az kalori almaya başlarsanız bazal metabolizma hızı daha da düşüyo bu yüzden kilo verme daha da yavaşlıyo

Kızlar bu hafta 2li kapışma yapıcaz herkes eşinin menüsünü kontrol etsin etiket yapsın nerde fazla yada eksik yedi lütfen kontrol ediniz🙃
Adım sınırı en az 5bin lutfen rica ediyorum bu adımı atın,haftaya cuma günü kazanan +1 ödülü kazanır
Not/ en cok yüzdeyi veren kazanir🙅‍♀️

@misophonia_ @Kahkullu

@Yorgun98 @Aamine

Sem2024 Sem2024 B BitterCikilata

@Mavi Menekse kittenlove kittenlove

@ozlemblc @Klassklasik

M MissHayaLet @tulay283300

C _CikiLeta C Chikolata_gozlum siz biraz uyumsuz oldunuz ama üye kalmadi😑
Sem2024 Sem2024 kız kapışıyoruz baksana 😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back