- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #95.221
Günaydın canımHerkese günaydınnn
Güncel kilo :70,6
Geçen hafta:71,7
Fark :1,1
Kendimize aylık hedefler koyabiliriz bence benim aylık hedefim ağustos bitimine 67 leri görmek mümkünse 67 nin altına düşmek ,böyle böyle motivasyonumuzu arttırırız belki
GünaydınGünaydın güzellikler
Maşallah çok güzelGünaydın kızlarrrrrrrr,
Ya çok tuhaf bir durumdayım. Gecen hafta 101.5 idim 1 2 gün diyet yaptım sonra bırakıp hamurisine çöktüm 102.5 oldum. Geçen cumartesi 102.5 çıktım. Bu sabah 6 gün sonra
97.30 cikiyorum .. Gerçi bu hafta ciddi rejimi hiç bozmadım ve hiç tartılmadim. İlk hafta diye hızlı gitti sanırım. SONUÇ OLARAK GELSİN POĞAÇA
M MissHayaLet E Elif_Eylul
Tamam yapalımGünaydınn
Tebriklerrr
Kız çok artın yokmuşya
Günaydın
Tebrikler
Yarışma yapalım
Tebrikler canım
Günaydın canım
Bnde kuru üzüm kuş üzüm kayısı dutBiz fındık fistik kuru üzum nohut fasulye kus uzümü koyuyoruz ceviz icinde karartiyor tartcinıda karanfilinde suyunu kaynatip döküyorum ben ustune ceviz tarcin ne koycaksam
TebriklerHerkese günaydınnn
Kendimize aylık hedefler koyabiliriz bence benim aylık hedefim ağustos bitimine 67 leri görmek mümkünse 67 nin altına düşmek ,böyle böyle motivasyonumuzu arttırırız belki
Teşekkürler canım benimTebrikler canım
Günaydın canımGünaydınnnnn
Günaydın canım
Nar yok dün baktım ama bimde donmuş vardı onu alcamNar olmazsa olmazi zaten hem yerken cok guzel tad veriyor hemde ustunde rek katiyor
Ayy cok özendim simdi
Kader utansın bee sen üzme canınıGideyim de tartilayim yine şişim
GünaydınGünaydın
Şu olaylar bi geçsinEsim iş yerine de götürdü o da varhallolur inşallah düzelicez inşallah ne zaman mezara girince mi
Günaydın
GünaydınGünaydın kızlar kilo bildirimi yapayım
Sürekli buralarda gezip duruyorum ne zaman ineceksem 8 lere E Elif_Eylul
GünaydınGünaydın güzellikler
ArtıııııGünaydın hayırlı olsun
Günaydıınnn
Artımı abla?
GünaydınGünaydınnnnn
GünaydınHerkese günaydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?