- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #95.241
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah çok güzel ilk başta daha hızlı gidiyor evet bir de ödem de atmışsınıx kadınlar haftalık 2-3 litreye kadar ödem toplayabiliyor çok rahat
Ana alıntı aldım nasıl alıntısiz gitmişNe sırası
Haftaya-2 gelirsin sorun kalmaz
Bende şu ödem krizi var ya yoksa yediklerim de birşey yok ay ama sinir oldum yapıştı 57 gitmiyor neyse bu hfata salata yoğurt sporHaftaya-2 gelirsin sorun kalmaz
Günaydın
Şu olaylar bi geçsin
Günaydın
Günaydın
Günaydın
Artııııı
Günaydın
Günaydın
Neyse cok artı degilsin haftaya guzel olur pide yemeye devam
Kolay gelsin canimEksi gelen bacıları kutlarım daim olsun inşallah
Darısı banaaa
Bugün gene iş çok aşuremi koydum akşam nasıl yaptığımı anlatırım bende nar bulamadım
Öpüyore sizi
Pide yiyince eksi geliyomNeyse cok artı degilsin haftaya guzel olur pide yemeye devam
Iste eksik çig börek yemissin ondandirPide yiyince eksi geliyom
Bir dahakine pide yerimIste eksik çig börek yemissin ondandir
Iskender kebap pideli kofte lahmacun bu hafta göm hepsiniBir dahakine pide yerim
Abowww ben daha kahvaltı yapıyorum ama dün temizlik yapmıştım bugün yine çamaşır atcam inşallahKahvemi yaptim tartılanları listeye yazdim kuru fasulyeyi koydum çamasir asıcam süpurge yapıcam doktora gidicem
Tamam hepsini bir seferde yiyim en iyisiIskender kebap pideli kofte lahmacun bu hafta göm hepsini
Kalkarsam yaparimAbowww ben daha kahvaltı yapıyorum ama dün temizlik yapmıştım bugün yine çamaşır atcam inşallah
Bende bugün liste hazirlicamOtururken şu 2li takimi yapip adım sayisini yazayim