- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #95.181
Teşekkürler cano sende hiç fena değilsin en azından benim gibi 5 kilo attın yok bı artıya geçersem eyvah eyvahTebrik ederim kıızz
Evet sonunda vücut direnişten çıktıSonunda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler cano sende hiç fena değilsin en azından benim gibi 5 kilo attın yok bı artıya geçersem eyvah eyvahTebrik ederim kıızz
Evet sonunda vücut direnişten çıktıSonunda
Teşekkürler kaptanımGünaydın canım eksin cok guzel tebrikler
Artı fazla degil canim haftaya atarsin
Günaydın canım eksin cok guzel
Haftaya daha guzel olur
Günaydın canımGünaydın güzellikler
Bence daha da artiya gecme güzel gidiyor en azından sabit gel bariTeşekkürler cano sende hiç fena değilsin en azından benim gibi 5 kilo attın yok bı artıya geçersem eyvah eyvah
Evet sonunda vücut direnişten çıktı
Günaydın canım
Ben kuru uzum kuru kayısı nohut fasulye karanfilin suyunu elmayı bütün attım icine aldım sonra üstüne kus uzumu fındık tarcın hindistan cevizi döktümBiz fındık fistik kuru üzum nohut fasulye kus uzümü koyuyoruz ceviz icinde karartiyor tartcinıda karanfilinde suyunu kaynatip döküyorum ben ustune ceviz tarcin ne koycaksam
Ahanda oldu hey maşallah eksiye bak
Hee bende öyle yapiyorum hepsini az sıcak suda bekletip süzüyorumBen kuru uzum kuru kayısı nohut fasulye karanfilin suyunu elmayı bütün attım icine aldım sonra üstüne kus uzumu fındık tarcın hindistan cevizi döktüm
Kuru meyveleri de sıcak suda bekletip sarı su cıkıyor onu attırdım
Benim şu nefsim söz dinlese biliyorsunuz ben söz dinleyen bir insanım onuda yiyim bunuda yiyim açık ucundan biraz daha derken derken hooop 5 kiloBence daha da artiya gecme güzel gidiyor en azından sabit gel bari
Aynıymıs taktigimiz diğer türlü koyu rengi oluyor onu sey yapmıyorumHee bende öyle yapiyorum hepsini az sıcak suda bekletip süzüyorum
Rica ederiz canim hedefine ulasmadan gitme biryereSana ve M MissHayaLet teşekkür ederim. Ciddi Emek veriyorsunuz . Ben motive olunca grup psikolojisine girince kilo verebiliyorum teşekkür ederim
Nar olmazsa olmazi zaten hem yerken cok guzel tad veriyor hemde ustunde rek katiyorAynıymıs taktigimiz diğer türlü koyu rengi oluyor onu sey yapmıyorum
Ya üstüne nar ne cok yakısıyormus ama fotoğraf cekince onu anladım gözlerim renkli birşey aradı böyle üstünde
Rica ederiz canım hep böyle gitsin kilolarınSana ve M MissHayaLet teşekkür ederim. Ciddi Emek veriyorsunuz . Ben motive olunca grup psikolojisine girince kilo verebiliyorum teşekkür ederim
Bulamadım ki 2 markete gittim karanfille elmayı anca buldumNar olmazsa olmazi zaten hem yerken cok guzel tad veriyor hemde ustunde rek katiyor
Ayy cok özendim simdi
Günaydın canım
Tebrik ederim
Teşekkürler canım benimTebrik ederim
Günaydın hayırlı olsunGünaydınnnnn...
Benim dün verdiğim tartı yanlıştı sanırım. Bir gün önce akşam misafir vardı. Çay, kahve, su abartmıştım. Sanırım o yüzden 57.9 çıkmıştı. Güncel 56,3 kg
GünaydıınnnGünaydın şekerlerim ballarım kaymaklarım tadıbu çikiletatalarım
Artımı abla?