• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese günaydınnn 😊

Güncel kilo :70,6
Geçen hafta:71,7
Fark :1,1

Kendimize aylık hedefler koyabiliriz bence benim aylık hedefim ağustos bitimine 67 leri görmek mümkünse 67 nin altına düşmek ,böyle böyle motivasyonumuzu arttırırız belki 🎊😄
Günaydın canım 🥰
Güzel eksin tebrikler sonunda kırmışsın sabitini

Günaydın kızlarrrrrrrr,
Ya çok tuhaf bir durumdayım. Gecen hafta 101.5 idim 1 2 gün diyet yaptım sonra bırakıp hamurisine çöktüm 102.5 oldum. Geçen cumartesi 102.5 çıktım. Bu sabah 6 gün sonra
97.30 cikiyorum . 💃💃💃. Gerçi bu hafta ciddi rejimi hiç bozmadım ve hiç tartılmadim. İlk hafta diye hızlı gitti sanırım. SONUÇ OLARAK GELSİN POĞAÇA 🤣😇🤣
M MissHayaLet E Elif_Eylul
Maşallah çok güzel 🧿 ilk başta daha hızlı gidiyor evet bir de ödem de atmışsınıx kadınlar haftalık 2-3 litreye kadar ödem toplayabiliyor çok rahat 😊

Biz fındık fistik kuru üzum nohut fasulye kus uzümü koyuyoruz ceviz icinde karartiyor tartcinıda karanfilinde suyunu kaynatip döküyorum ben ustune ceviz tarcin ne koycaksam
Bnde kuru üzüm kuş üzüm kayısı dut
Fındık dolmalık fıstık nohut buğday fasulye elma karanfili annem direk atardı

Herkese günaydınnn 😊

Kendimize aylık hedefler koyabiliriz bence benim aylık hedefim ağustos bitimine 67 leri görmek mümkünse 67 nin altına düşmek ,böyle böyle motivasyonumuzu arttırırız belki 🎊😄
Tebrikler 😍🥰

Günaydın 🥰
Esim iş yerine de götürdü o da var 🥲 hallolur inşallah düzelicez inşallah ne zaman mezara girince mi 🤔🤔
Şu olaylar bi geçsin🤣
Gunaydinn 🥰🤩 hayırlı cumalar kizlarr 🥰 E Elif_Eylul :rolleyes:
Günaydın 🥰
Günaydın kızlar kilo bildirimi yapayım
Sürekli buralarda gezip duruyorum ne zaman ineceksem 8 lere E Elif_Eylul
Günaydın 🥰
Günaydın güzellikler 😍
Günaydın 🥰
Günaydın hayırlı olsun🥰

Günaydıınnn🌷🌷🌷🌷🌷

Artımı abla?
Artııııı😭😭😭😭😭
Günaydın 🥰
Herkese günaydınnn 😊

Günaydın 🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back