- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #94.641
Heee tamam ok bakalim görcezBu hafta cumada da kaçamak düşünmüyorum kaptanım bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heee tamam ok bakalim görcezBu hafta cumada da kaçamak düşünmüyorum kaptanım bakalım
Yattım yatağıma ben söz dinlerimYolmadan git yat mutfagi kitle
İnşallah hayal olarak kalmazSimdiden hayaller kuruyor gibisin ama bilemicem
Eylüle kadar jendine hedef koydum bakakımHeee tamam ok bakalim görcez
Hayırlı hedeflerYattım yatağıma ben söz dinlerim
İnşallah hayal olarak kalmaz
Eylüle kadar jendine hedef koydum bakakım
Iyi geceler kızlar ❤
Düştüm 2.80 terlikleydim yerde ıslaklık varmış hooppp cubba iyi ki bebe kucağımda değildi
Kız bu ne düşen düşene geçmiş olsunBizim bebenim suyu dökülmüş bebede bastı düştü
Tabakta birşeyler kaldıysa tabağı ben alabilirmiyim
Aynen yarın tatile çıkıyorumHosgeldin canim tatilemi gidiyosunuz
Iyi tatiller canimAynen yarın tatile çıkıyorum
2 hafta sürücek tatilimiz
Afiyet olsun canımYarın sabaha bir kaç şey kaldı ama büyük kısım bitti yol öncesi çok şükür
Uyuyakalmadan menümü yazayım
Kahvaltı : haşlanmış yumurta , kaşar ve süzme peynğr ,domates ,salatalık ,yarım fırında patates
Akşam :ton balıklı salata
E Elif_Eylul
Bugün akşam üstü hasta ziyaretine gittik yok sanki hasta ziyareti değilde beş cayiydi anam neler yapmışlar öyle
Sabah çok güzeldi herseycikler bir güzel kahvaltımı yaptım herzamanki gibi kaptanım
Peynir zeytin az menemen falan
Akşam 4 gibide karpuz yedim sadece günümü kapatmıştım gittiğiniz yerdede çay içeriz diye düşünmüştüm çerez falan olursa dedim anam çok yedim yani anlayacağım bugün kantaron ucu kaçtı yarın cezaliyim
Hosgeldiniz ilk sayfada kural ve form var doldurursaniz sevinirimMerhaba, sonradan katılımcı kabul ediyor musunuz? Beni de alır mısınız aranıza?
Afiyet olsun canımİyi geceler arkadaşlar
Kahvaltı iki tane haşlanmış yumurta
Az peynir
Söğüş salata
Akşam bir tabak soğuk buğday çorbası
Bugün biraz sıktım kemeri cumaya ne kaldı
Günaydın canımGünaydın
Günaydın canım