• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
giphy.gif

E Elif_Eylul görmeden
Tabakta birşeyler kaldıysa tabağı ben alabilirmiyim😂😂😂

E Elif_Eylul

Bugün akşam üstü hasta ziyaretine gittik yok sanki hasta ziyareti değilde beş cayiydi anam neler yapmışlar öyle :eek:
Sabah çok güzeldi herseycikler bir güzel kahvaltımı yaptım herzamanki gibi kaptanım 😁
Peynir zeytin az menemen falan
Akşam 4 gibide karpuz yedim sadece günümü kapatmıştım gittiğiniz yerdede çay içeriz diye düşünmüştüm çerez falan olursa dedim anam çok yedim yani anlayacağım bugün kantaron ucu kaçtı 🙈🙈yarın cezaliyim :KK51:

Aynen yarın tatile çıkıyorum 😊

2 hafta sürücek tatilimiz
Iyi tatiller canim🥰
Yarın sabaha bir kaç şey kaldı ama büyük kısım bitti yol öncesi çok şükür

Uyuyakalmadan menümü yazayım

Kahvaltı : haşlanmış yumurta , kaşar ve süzme peynğr ,domates ,salatalık ,yarım fırında patates

Akşam :ton balıklı salata
Afiyet olsun canım 🥰
E Elif_Eylul

Bugün akşam üstü hasta ziyaretine gittik yok sanki hasta ziyareti değilde beş cayiydi anam neler yapmışlar öyle :eek:
Sabah çok güzeldi herseycikler bir güzel kahvaltımı yaptım herzamanki gibi kaptanım 😁
Peynir zeytin az menemen falan
Akşam 4 gibide karpuz yedim sadece günümü kapatmıştım gittiğiniz yerdede çay içeriz diye düşünmüştüm çerez falan olursa dedim anam çok yedim yani anlayacağım bugün kantaron ucu kaçtı 🙈🙈yarın cezaliyim :KK51:
😑😑😑
Merhaba, sonradan katılımcı kabul ediyor musunuz? Beni de alır mısınız aranıza? 🤗
Hosgeldiniz ilk sayfada kural ve form var doldurursaniz sevinirim🥰
İyi geceler arkadaşlar
Kahvaltı iki tane haşlanmış yumurta
Az peynir
Söğüş salata
Akşam bir tabak soğuk buğday çorbası
Bugün biraz sıktım kemeri cumaya ne kaldı
Afiyet olsun canım 🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back