- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #94.501
Baktı saglik ocağınin tahlilleri dogru gostermiyor dedi hastaneninkine bakti evet yuksek dedi buna gore ilaca başlayabiliriz dedi,ama belliki calismiyor troitler dedi,kabizlik varmi evet hapla cikiyorum dedim,yat dedi bakti evet dedi belliki kabizlikta var dedi,boynuma bakti,genis tahlil istiyorum dediSenin tahlillere bakmadımı başka birşey demedimi
EferimEllerinde ayaklarinda sisme varmi dedi evet dedim,saclarin dokuluyormu dedi evet dedimaklima gelenler
İyi bare ilgilenmiş başından atmamışBaktı saglik ocağınin tahlilleri dogru gostermiyor dedi hastaneninkine bakti evet yuksek dedi buna gore ilaca başlayabiliriz dedi,ama belliki calismiyor troitler dedi,kabizlik varmi evet hapla cikiyorum dedim,yat dedi bakti evet dedi belliki kabizlikta var dedi,boynuma bakti,genis tahlil istiyorum dedi
Hayırlı haberler olsun inşallahBaktı saglik ocağınin tahlilleri dogru gostermiyor dedi hastaneninkine bakti evet yuksek dedi buna gore ilaca başlayabiliriz dedi,ama belliki calismiyor troitler dedi,kabizlik varmi evet hapla cikiyorum dedim,yat dedi bakti evet dedi belliki kabizlikta var dedi,boynuma bakti,genis tahlil istiyorum dedi
Parayı bastırıncaİyi bare ilgilenmiş başından atmamış
Çalışmışım dimeEferim
Ozaman kpss girebilirimHe aferin dersine güzel calısmıssın
Benden daha iyi girersinOzaman kpss girebilirim
Kimsecikler yok mu
Yeni geldim eve öldümKimsecikler yok mu
Bebişkoo naptın M Mavi Menekse bnm 36 dk eva tamam ama cok hareketlıydı atıyım ıstersen bı bak
Yapamadım kız evi süpürdüm basım cok agrıyordu yattım
Hosgeldin canim tatilemi gidiyosunuzHerkese iyi akşamlarr
Bugün izine çıktım hazırlıkla geçti günüm ama valizler vs duruyo daha yapılcak
Tatil için eşim çok fazla kuruyemiş meyve vs aldı , 2 hafta yüksek irade gerektirecek benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?