- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #94.341
Ya ben biriltiriyorum ihtiyacım oldumu kumbaraya gidiyom eşime gitsem biriktiririm aslında ona söylemeyeyim diyorumÇocuğun babası sabırsız kumbara ağırlaştı mı açalım diyor ben izin vermiyorum
Maksat gezmek para bahaneYol masrafın alacağın parayı kat kat geçer haberin olsun
Kıymalı biber dolması makarna börek yoğurtlu salata banada semiz otu yemeği
Söyleme bence ondan da kopar kumbarana at kumbaraya da elleme lazım oldu mu ondan iste yineYa ben biriltiriyorum ihtiyacım oldumu kumbaraya gidiyom eşime gitsem biriktiririm aslında ona söylemeyeyim diyorumnapsam söylesemmi artık bak heves etdim.
Yaaa sorma hemde altın olarak kocadan habersiz anam sagolsun yardim etmedi ogluna ettigi gibi
Keşkeee gelebilsen nasıl da gezerdikMaksat gezmek para bahane
TamamSöyleme bence ondan da kopar kumbarana at kumbaraya da elleme lazım oldu mu ondan iste yine
Bu kadına bayılıyorum yemekleri sabahtan belirliyorKıymalı biber dolması makarna börek yoğurtlu salata banada semiz otu yemeği
Yok gııııııı o kadar adama mantı yapmaaaak nau nau
Çılğınlar gibi ben çıktınmı dönmemde eveKeşkeee gelebilsen nasıl da gezerdik
Dimiya şahaneBu kadına bayılıyorum yemekleri sabahtan belirliyor
Tamam benim kafadansin işteÇılğınlar gibi ben çıktınmı dönmemde eveçoluğum çoçuğum var mecbur dönüyom.
TamamŞüphelendirme azar azar işte önce
Günaydın'larım
Günaydın
GünaydınGünaydın
Günaydın
Zengin oldum zengin
Kızım diyor anne elini aç sana paralarimi vereyim Zengin ol diyor
Günaydın canım
Afferim sana
Afiyet olsun canım
Günaydın canım
Günaydın
Dimiya şahane
Aslında aylık menü hazırlıyorum da bu aralar çok karşık gittim bi düzen tutamadım kendimi toplayıptaHe vallah ben sabah sabah başımı yoramam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?