- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #93.441
Bir iki baktimda kimseyi tanimiyom ya sarmiyoki bilemiyorum aktifmi değilim neyim anlamadimki bide kendimi aktif sanıyom heAman orayi kesfetmedi daha sus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir iki baktimda kimseyi tanimiyom ya sarmiyoki bilemiyorum aktifmi değilim neyim anlamadimki bide kendimi aktif sanıyom heAman orayi kesfetmedi daha sus
Kabak patates karpuzYarın kabak/patates/ karpuz diyetine baslayacagim 3 bir arada
İşte sen bir karadenizli değilsinSu yerine cay icsem buharlasırım kendime cay bile demlemem kahvaltıda vs icme
Evet karmaKabak patates karpuz
Bana takıl dicem bende arada banlaniyorumBir iki baktimda kimseyi tanimiyom ya sarmiyoki bilemiyorum aktifmi değilim neyim anlamadimki bide kendimi aktif sanıyom he
ozamn ne duruyoruz kızlar haydin gezmeyeHee sayılıyor bak bende gezince sitede 20bin yapıyorum
Yuhh daha napsın cocugumHala cıbıldak bu
Ohh ne güzel işteYetisemiyorum ama napayim
Evet yaLan kiyafeti var iste
Yok kız bu Gucci nin yaz kreasyonu
İçindeki ses olurum öyleİçimdeki ses
Bikini giymiş gibi düşün
Aynen öyle olmus
Çokta gezme valla bulamam kalabalik siteozamn ne duruyoruz kızlar haydin gezmeye
Lan ben Karadenizin tam ortasından Samsunluyumİşte sen bir karadenizli değilsin
Ben zaten sana takılıyorum kaptanımBana takıl dicem bende arada banlaniyorum
tamam söz dinliyom benÇokta gezme valla bulamam kalabalik site
Ozaman ban ban ban hadi +18 gidiyozBen zaten sana takılıyorum kaptanım
Ay tabi burdaydımm aşkoo aşk olsunC Chikolata_gozlum bugun burda mıydın hic hatırlamıyorum
Kız ne demek yoktu aaa
Sen gelene kadar 94.000 yapcazAy tabi burdaydımm aşkoo aşk olsun
en sevdiğim kim nerde ne yapmış nasıl yapmış ne zaman yapmışOzaman ban ban ban hadi +18 gidiyoz
Koş koş bdv den basla ev gezmesine gitmiş gibi düşün orası evin salonuozamn ne duruyoruz kızlar haydin gezmeye
İnşallah canım
Demek ki senin Karadeniz damarın yokLan ben Karadenizin tam ortasından Samsunluyum