- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #93.441
Bir iki baktimda kimseyi tanimiyom ya sarmiyoki bilemiyorum aktifmi değilim neyim anlamadimki bide kendimi aktif sanıyom heAman orayi kesfetmedi daha sus

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir iki baktimda kimseyi tanimiyom ya sarmiyoki bilemiyorum aktifmi değilim neyim anlamadimki bide kendimi aktif sanıyom heAman orayi kesfetmedi daha sus
Kabak patates karpuzYarın kabak/patates/ karpuz diyetine baslayacagim 3 bir arada![]()
İşte sen bir karadenizli değilsinSu yerine cay icsem buharlasırım kendime cay bile demlemem kahvaltıda vs icme![]()
![]()
Evet karmaKabak patates karpuz
Bana takıl dicem bende arada banlaniyorumBir iki baktimda kimseyi tanimiyom ya sarmiyoki bilemiyorum aktifmi değilim neyim anlamadimki bide kendimi aktif sanıyom he![]()
Hee sayılıyor bak bende gezince sitede 20bin yapıyorum![]()
![]()
Yuhh daha napsın cocugumHala cıbıldak bu![]()
Yetisemiyorum ama napayim![]()
Evet yaLan kiyafeti var iste
Yok kız bu Gucci nin yaz kreasyonu![]()
İçindeki ses olurum öyleİçimdeki ses![]()
Bikini giymiş gibi düşün![]()
Aynen öyle olmus![]()
Çokta gezme valla bulamam kalabalik site![]()
ozamn ne duruyoruz kızlar haydin gezmeye
![]()
Lan ben Karadenizin tam ortasından Samsunluyumİşte sen bir karadenizli değilsin![]()
Ben zaten sana takılıyorum kaptanımBana takıl dicem bende arada banlaniyorum![]()
Çokta gezme valla bulamam kalabalik site![]()
Ozaman ban ban ban hadi +18 gidiyozBen zaten sana takılıyorum kaptanım![]()
Ay tabi burdaydımm aşkoo aşk olsun
Sen gelene kadar 94.000 yapcazAy tabi burdaydımm aşkoo aşk olsun![]()
Ozaman ban ban ban hadi +18 gidiyoz![]()
Koş koş bdv den basla ev gezmesine gitmiş gibi düşün orası evin salonu![]()
ozamn ne duruyoruz kızlar haydin gezmeye
![]()
Demek ki senin Karadeniz damarın yokLan ben Karadenizin tam ortasından Samsunluyum![]()
![]()
![]()
![]()