- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #93.421
Su yerine çay içiyorOrada da nem cok insan susuyor nasıl bu kadar az iciyor o zaman bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Su yerine çay içiyorOrada da nem cok insan susuyor nasıl bu kadar az iciyor o zaman bu
Nebilim çay icmistirOrada da nem cok insan susuyor nasıl bu kadar az iciyor o zaman bu
Hala cıbıldak buBiri kusuma cıbıldak dediydi Eki Görüntüle 3109905
Yetisemiyorum ama napayimAaaa az konussak suc cok konussak suc
Lan kiyafeti var isteHala cıbıldak bu
Yok kız bu Gucci nin yaz kreasyonuHala cıbıldak bu
manyakYok kız bu Gucci nin yaz kreasyonu
İçimdeki sesAaaa az konussak suc cok konussak suc
Valla biyerde bişey demiyorum çünkü yetisemiyom ki bu sayfaya başka yere bişey yazayım zatende çok bilmiyorum siteyi tam kesfedemedimBen burdakinlerin yani listedeki herkesi nerde ne demis ne yapmis gelmis gelmemis hepsini takip ediyorum
Bikini giymiş gibi düşünmanyak
Kizlara söyle seni gezdirsinler sitedeValla biterse bişey demiyor çünkü yetisemiyom ki bu sayfaya başka yere bişey yazayım zatende çok bilmiyorum siteyi tam kesfedemedim
Aynen öyle olmusBikini giymiş gibi düşün
Az anasayfaya baksinda kafayı yesinKizlara söyle seni gezdirsinler sitede
Aman orayi kesfetmedi daha susAz anasayfaya baksinda kafayı yesin
Gezersem adımdan sayiliyormu sayiliyorsa çok gezerim kesfederimKizlara söyle seni gezdirsinler sitede
TamamAman orayi kesfetmedi daha sus
Hee sayılıyor bak bende gezince sitede 20bin yapıyorumGezersem adımdan sayiliyormu sayiliyorsa çok gezerim kesfederim
Su yerine çay içiyor
Su yerine cay icsem buharlasırım kendime cay bile demlemem kahvaltıda vs icmeNebilim çay icmistir
Evet gezince de parmak antrenmanından sayıyoruzGezersem adımdan sayiliyormu sayiliyorsa çok gezerim kesfederim