- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #93.421
Su yerine çay içiyorOrada da nem cok insan susuyor nasıl bu kadar az iciyor o zaman bu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Su yerine çay içiyorOrada da nem cok insan susuyor nasıl bu kadar az iciyor o zaman bu
Nebilim çay icmistirOrada da nem cok insan susuyor nasıl bu kadar az iciyor o zaman bu
Hala cıbıldak bu
Yetisemiyorum ama napayimAaaa az konussak suc cok konussak suc![]()
![]()
![]()
![]()
Lan kiyafeti var isteHala cıbıldak bu![]()
Valla biyerde bişey demiyorum çünkü yetisemiyom ki bu sayfaya başka yere bişey yazayımBen burdakinlerin yani listedeki herkesi nerde ne demis ne yapmis gelmis gelmemis hepsini takip ediyorum![]()
Bikini giymiş gibi düşünmanyak
Kizlara söyle seni gezdirsinler sitedeValla biterse bişey demiyor çünkü yetisemiyom ki bu sayfaya başka yere bişey yazayımzatende çok bilmiyorum siteyi tam kesfedemedim
![]()
Aynen öyle olmusBikini giymiş gibi düşün![]()
Az anasayfaya baksinda kafayı yesinKizlara söyle seni gezdirsinler sitede![]()
![]()
Aman orayi kesfetmedi daha susAz anasayfaya baksinda kafayı yesin![]()
Gezersem adımdan sayiliyormu sayiliyorsa çok gezerim kesfederimKizlara söyle seni gezdirsinler sitede![]()
![]()
Hee sayılıyor bak bende gezince sitede 20bin yapıyorumGezersem adımdan sayiliyormu sayiliyorsa çok gezerim kesfederim![]()
Su yerine çay içiyor![]()
Su yerine cay icsem buharlasırım kendime cay bile demlemem kahvaltıda vs icmeNebilim çay icmistir![]()
Evet gezince de parmak antrenmanından sayıyoruzGezersem adımdan sayiliyormu sayiliyorsa çok gezerim kesfederim![]()