Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba herkese. Ya bir sey danismak istiyorum. Benim cok kilom yok ama belli bir kilom var ve veremiyorum. Normalde diyetteydim bir haftadir falan dogru durust diyeti uygulayamiyorum. Bugun de hem diyetteki listeyi yedim hem de ustune tatli cikolata vs. Asiri da bir vicdan azabi cekiyorum😭 ancak ne tatlidan vazgecebiliyorum ne de boyle tam olarak zayiflamak mi istemiyorum nedir anlam veremiyorum. Hirs edemiyorim caba sarfedemiyorum. Bu konuda ne yapabilirim ne olur dertlesecek birini ariyorum. Ust bacak ve gobek problemim var. Ust bacagim orantisiz sekilde kalin. Bu da fizigimi kaba gisteriyor😣
Göbek ve üst bacak için sporlar yapacaksınız o halde. Çok fazla karbonhidrat size anca ödem yapar herşeyi ölçülü tüketmelisiniz.
Günaydın kızlaar 🌞🌞

Sonunda 💞

❤️❤️❤️Günaydın kızlar ❤️ ❤️ ❤️

Günaydın güzel bir hafta olsun hepimize inşaAllah :KK36:

Herkese günaydıııın 😊

Cuma :71,7
Bugün ;71,7

Günaydın ☔️ Sabahtan 🥰

Günaydın kizlarr 🧚

Bende diyorum dün birşey unuttum diye 😂
Herkese günaydın 💋

Hastaneler vermiyor şuara canim saglik ocaginda yaptirip kızın çalistiği hastaneye gidicem dahiliyeye
Bn dün cumartesi son dk buldum çok şükür ama başka dr gidicem bu sefer tahlil yapan dr yok
İyi yapıyorsun bütün herşeye bakılsın da bakalım bu sefer ne çıkıcak

Bn dün cumartesi son dk buldum çok şükür ama başka dr gidicem bu sefer tahlil yapan dr yok
İyi yapıyorsun bütün herşeye bakılsın da bakalım bu sefer ne çıkıcak
Simdi yaptilar soyledim saglik ocagi doktoruna, bakalim ne halt cikcak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X