- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #92.761
12 ye kadarSaat kaça kadar bildirim yapabiliyordukson dakikaya kadar beklesem iyi olacak
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 ye kadarSaat kaça kadar bildirim yapabiliyordukson dakikaya kadar beklesem iyi olacak
![]()
Herkese günaydıııın
Cuma :71,7
Bugün ;71,7
GünaydınGünaydın️ Sabahtan
![]()
Oruclusun sanırım tutucam demiştin saat 4de kadar vaktin var canimSaat kaça kadar bildirim yapabiliyordukson dakikaya kadar beklesem iyi olacak
![]()
O kadar yer gezdim bıHalledebildinmi bari islerini bulabildinmi parti malzemeleri
Bende haftaya gidicem hastanelerde sıra yokBende sağlık ocaģına gidiyorum tahlil yaptırmaya![]()
Hadiyaa bizim burda cok seyler var ususi dukkanlar var dogum gunu partiler icinO kadar yer gezdim bıbulamadım internetten aldım geri
![]()
Hastaneler vermiyor şuara canim saglik ocaginda yaptirip kızın çalistiği hastaneye gidicem dahiliyeyeBende haftaya gidicem hastanelerde sıra yok
Burda da var abla 5 kuruş etmez bı yer var herşey var orasida 1 i 5 e satiyoHadiyaa bizim burda cok seyler var ususi dukkanlar var dogum gunu partiler icin
Günaydın canımGünaydın kizlarr![]()
Oruçluyum, akşam 16:00'da görüşmek üzere o halde :)Oruclusun sanırım tutucam demiştin saat 4de kadar vaktin var canim
Allah kabul etsin kolay gelsin canimOruçluyum, akşam 16:00'da görüşmek üzere o halde :)
Afiyet olsun canımDünkü menğmğ yazmayı unutmuşum misafirliktwydik yine ucu kaçtı haftasonu
Kahvaltı: sahanda yumurta ,süzme peynir,yeşillik , 1 dilim tam buğ. Ekmeği
Öğlen : yok
Akşam ; kavurma ,pilav,mercimek çorbası
Ve bol bol tatlı vardı
bu hafta tatlı yemedim diye hatırlıyorum başka bişi olmaz o yüzden
Günlük spor eklemeye çalışıcam nöbet olmayan günler dışında eksi görmemi kolaylaştırır büyük ihtimal![]()
Teşekkürler canım ...Amin inşallahGözünaydındarısı başıma
![]()
Günaydın canımGünaydın![]()
Sağol kaptanımAfiyet olsun canım![]()
Bugün içerim![]()
1 bardak kolayı vücuttan atmak için 32 bardak su içmeliymişiz
Sen 4x32 128 bardak su içtin mi kızzzzx![]()