- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #92.761
12 ye kadarSaat kaça kadar bildirim yapabiliyorduk son dakikaya kadar beklesem iyi olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12 ye kadarSaat kaça kadar bildirim yapabiliyorduk son dakikaya kadar beklesem iyi olacak
Herkese günaydıııın
Cuma :71,7
Bugün ;71,7
GünaydınGünaydın ️ Sabahtan
Oruclusun sanırım tutucam demiştin saat 4de kadar vaktin var canimSaat kaça kadar bildirim yapabiliyorduk son dakikaya kadar beklesem iyi olacak
O kadar yer gezdim bı bulamadım internetten aldım geriHalledebildinmi bari islerini bulabildinmi parti malzemeleri
Bende haftaya gidicem hastanelerde sıra yokBende sağlık ocaģına gidiyorum tahlil yaptırmaya
Hadiyaa bizim burda cok seyler var ususi dukkanlar var dogum gunu partiler icinO kadar yer gezdim bı bulamadım internetten aldım geri
Hastaneler vermiyor şuara canim saglik ocaginda yaptirip kızın çalistiği hastaneye gidicem dahiliyeyeBende haftaya gidicem hastanelerde sıra yok
Burda da var abla 5 kuruş etmez bı yer var herşey var orasida 1 i 5 e satiyoHadiyaa bizim burda cok seyler var ususi dukkanlar var dogum gunu partiler icin
Günaydın canımGünaydın kizlarr
Oruçluyum, akşam 16:00'da görüşmek üzere o halde :)Oruclusun sanırım tutucam demiştin saat 4de kadar vaktin var canim
Allah kabul etsin kolay gelsin canimOruçluyum, akşam 16:00'da görüşmek üzere o halde :)
Afiyet olsun canımDünkü menğmğ yazmayı unutmuşum misafirliktwydik yine ucu kaçtı haftasonu
Kahvaltı: sahanda yumurta ,süzme peynir,yeşillik , 1 dilim tam buğ. Ekmeği
Öğlen : yok
Akşam ; kavurma ,pilav,mercimek çorbası
Ve bol bol tatlı vardı
bu hafta tatlı yemedim diye hatırlıyorum başka bişi olmaz o yüzden
Günlük spor eklemeye çalışıcam nöbet olmayan günler dışında eksi görmemi kolaylaştırır büyük ihtimal
Teşekkürler canım ...Amin inşallahGözünaydın darısı başıma
Günaydın canımGünaydın
Sağol kaptanımAfiyet olsun canım
Bugün içerim
1 bardak kolayı vücuttan atmak için 32 bardak su içmeliymişiz
Sen 4x32 128 bardak su içtin mi kızzzzx