- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #91.121
GünaydınGünaydın
Bende iki günde bir temizliyorum ama eşim taktımı takıyorKücükken cirkin olan iyidir
Aaabenimde alerjim var ama cok sukur sık temizleyince bir sorun yasamadım
Rabbim kabul etsinLan uçarım burdan orayaorucum afyonum patlamadı bööön hös
Evet nerede yeter koçişkosunun dizinin dibinden ayrılsın gariM MissHayaLet bu kız nerde
Benim esimde almaya takıntılıGünaydın
Bende iki günde bir temizliyorum ama eşim taktımı takıyor
Rabbim kabul etsin
Nebilim napiyorEvet nerede yeter koçişkosunun dizinin dibinden ayrılsın gari
Oğlan istemisti 2tane aldilar bakan ben kendisi sadece aldiBenim esimde almaya takıntılıhic satmaya gönlü yok 6 cift muhabbet kusu vardı su an 3e düşürdü benim zorumla
GünaydınGünaydın
Gülü gülü9.07 netim biter ben kaçar elveda kızlarpazartesi kantrol tartisiyla görüşmek üzere kendinize dikkat edin emi
Bugün detoks yapıyorumBugun dikkat et baride yarina eksi gelesin
Bnde bakabileceğimi bilsem kediOğlan istemisti 2tane aldilar bakan ben kendisi sadece aldi
Sonra ne olduysa biri öldü sonra 1ay sonra öbürü öldü,ben cok istemiyorum evde hayvan bisey olunca cok üzüluyorum
Dondurmadan arınma detoksu muGünaydın
Gülü gülü
Bugün detoks yapıyorum
Aman kedide geldi 1hafta bana gore degil,mavv mavv mav disardaki erkek kedilereBnde bakabileceğimi bilsem kedialcam da cesaretim yok
Kornet detoksuDondurmadan arınma detoksu mu
Aman sende ne kötü anneannesin yollayaydın iki Hasbihal ederlerdiAman kedide geldi 1hafta bana gore degil,mavv mavv mav disardaki erkek kedilere
Cins kediyi sokak kedisiylemiAman sende ne kötü anneannesin yollayaydın iki Hasbihal ederlerdi
Niye bizCins kediyi sokak kedisiylemi
Valla ne güzel olurEn iyisi eskisi gibi gene kaçamak yapana artı 8bin adıma dönelim
Aman yok dünki gelenlerin birde kedisi vardı maması çok kokuyoBnde bakabileceğimi bilsem kedialcam da cesaretim yok
HeeeDondurmadan arınma detoksu mu
AmanınAman kedide geldi 1hafta bana gore degil,mavv mavv mav disardaki erkek kedilere
Kornet detoksu
Ayyy benimkini versem kesim alanina rahatlasamNiye bizcüklerle vakit geçiriyoruz onun hakkı yok mu
Maşallah dün de yoktuUykucu gunaydin