- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 42
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #91.141
Günayddın şekerler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kediyi yanlarında mı getirmişlerValla ne güzel olur
Aman yok dünki gelenlerin birde kedisi vardı maması çok kokuyo
Heee
Amanın
Kendisi bakıyor ben sadece cok yogun oldugu günlerde sularını değiştiriyorum hergun değişince daha saglıklı oluyor bebek gibi ilgi istiyolar resmen. Bizimde yavrumuz öldü bende cok üzülüyorum ama onlar da olmayınca ıssız gibi oluyor tam cocuk da olmayıncaOğlan istemisti 2tane aldilar bakan ben kendisi sadece aldi
Sonra ne olduysa biri öldü sonra 1ay sonra öbürü öldü,ben cok istemiyorum evde hayvan bisey olunca cok üzüluyorum
Onun bakımı bunlardan zor hem de iyi mama lazım yoksa korkuyorlarBnde bakabileceğimi bilsem kedi alcam da cesaretim yok
Şuanda gecmiste tüyekMaşallah dün de yoktu
Şuanda gecmiste tüyek
Günaydın muhabbet et et sonunda gunaydin deGünayddın şekerler
Kız napcaklar ev kedisi her yere beraber giderKediyi yanlarında mı getirmişler
Kuşlara sukiast
Bebeler olunca hep birlikte aşiret olursunuzKendisi bakıyor ben sadece cok yogun oldugu günlerde sularını değiştiriyorum hergun değişince daha saglıklı oluyor bebek gibi ilgi istiyolar resmen. Bizimde yavrumuz öldü bende cok üzülüyorum ama onlar da olmayınca ıssız gibi oluyor tam cocuk da olmayınca
Onun bakımı bunlardan zor hem de iyi mama lazım yoksa korkuyorlar
Nedenki cinsin şeyi başkamıCins kediyi sokak kedisiylemi
GünaydınGünaydın kızlar
Cins kediyi cinsle çiflestiriyorlarmis bende yeni öğrendimNedenki cinsin şeyi başkamı
Günaydın
İvetKediyi yanlarında mı getirmişler
Kuşlara sukiast
Heee sondan geldi aklıma ben günaydın demedimya didimGünaydın muhabbet et et sonunda gunaydin de
geliyom tut beniGelsene heee gel
Amin canımGünaydın
Bende iki günde bir temizliyorum ama eşim taktımı takıyor
Rabbim kabul etsin
Her hareketi 2 set yapmışsın canım ilk haftadan sonra setleri yukselt ilk hafta ağrı çok oluyor alıştıkça yükseltM MissHayaLet verdiğin spor videoları anamı ağlattı bacaklarım havaya kslkmiyo bugün spor yapamadım
Allah'ım Tipe bak yerim
Estafırullah :)Eline sağlık canım
Yaaa şu konudan dolayı gercekten sinir oluyorum liste yaparken alttaki sirayi sil var alta sira ekle var ben telefondan girince sile basıyorum yanlıslikla bu kackere oldu diger kizlarada
Simdi eklerim kusura bakma
GünaydınGünaydın