- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 42
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #89.841
GünaydınGünaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GünaydınGünaydın
Neyse cumaya gider yediklerin
Börtü böcek bence olmuyor olsa en fazla karınca, sinek, arı. Tabi bu benceM Mavi Menekse kız börtü böcekten korkmuyomusunuz siz kampta
Abooo caniiiVallah daha bu sabah elini sıkmış açmıyor bi baktım avucunda 4 tane karınca
Seni onlar sokuyor şişiyosunBörtü böcek bence olmuyor olsa en fazla karınca, sinek, arı. Tabi bu bence
Ama evdeydim bu cıktıgındaSeni onlar sokuyor şişiyosun
İnşallahNeyse cumaya gider yediklerin
aynen öyle dün akşam kahvaltı için sadnviç hazırladım ben de , bugün yemeye fırsatım oldu çok şükürGünaydın canım
Seninki düzensiz beslenmeden kaynaklı malesef
Yani bukadar artı beklemiyordum cidden üzüldüm haftasonu yemedin oysakiRegl oldum bileydim erken olacağımı dün yerdim be
Kiz benim heryerim egzama ama benzemiyor bilemedimAma evdeydim bu cıktıgında
Ya bir abla gördü burda egzama dedi
Bence de benzemiyor benim göz kapagı egzamam vardı böyle değildi bu ucuk gibi aynı 3 hastane var 3 ünde de randevu yok su anYani bukadar artı beklemiyordum cidden üzüldüm haftasonu yemedin oysaki
Kiz benim heryerim egzama ama benzemiyor bilemedim
Abooo caniii
Nerde bu millet
Seni gördüm
Yaaa tamamen unutmuşum ben sabah tartilmadim onu da unutmuşum bana aynı kilomu yaz canım çarşamba diyetisyen günüm daha tartilip moralimi bozmayayimvienna
K Klassklasik
Aamine
tulay283300
@ozlemblc
C Chikolata_gozlum
badem000
Kızlar kontrol tartılarınız nerde