- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #88.681
ZOr veriyoruz zaten üstüne almak cok kotü oluyor neyse moralini bozma,1ayda toparlarsinAklına ne gelırse yedım abla gece gündüz farketmedeneşim demese bnm nıyetım yoktu da dün dedı ıyıce saldın tekrar dıye hemen belli oluyor kılo aldığım bırakmayacaktım bn 65e ınmeden b.k var gıbı saldım
Hadı ınsallh abla benı bilin kafana koydum mu yaparımZOr veriyoruz zaten üstüne almak cok kotü oluyor neyse moralini bozma,1ayda toparlarsın
Ilk sayfada kızlar,oznur birakti nick M Mavi Menekse oldu, ciko C Chikolata_gozlum oldu nick o simdi girdi listeyeKimler bıraktı dıyetı sayfada kımse kalmamış yoksa herkes ıstedıgı kıloya geldımı
Mavi karanfil kım dıyom bndeIlk sayfada kızlar,oznur birakti nick M Mavi Menekse oldu, ciko C Chikolata_gozlum oldu nick o simdi girdi listeye
Noisy C _CikiLeta oldu
Elif2 K Klassklasik oldu yani hepsi burda aslinda
DutMigrenben oldu
Biraz rahatsiz doktor tedavisini atlatsin devam ederMavi karanfil kım dıyom bndeöznur nıye bıraktı yaa
Hım inşallahBiraz rahatsiz doktor tedavisini atlatsin devam eder
Hazirla bakalim ne çıkıcakGıdeyım de kendıme bı dıyet listesi hazırlayım
Pazartesı güzel bir şekilde başlayıp ılk ödemi mi bi atıyım kafadan ıkı kılo gıder zaten sonra devam salataHazirla bakalim ne çıkıcak
Sen yaparsinPazartesı güzel bir şekilde başlayıp ılk ödemi mi bi atıyım kafadan ıkı kılo gıder zaten sonra devam salatayumurtaya
Oo periler hic ugramıyoooo gibiAman sal gitsinperiler gelirse yaparsın
Ay ne temizliği
Venessa banlanmis
KimsiinnGeldim geldım
Kım oldugunu söyle
Kaptanellam sabah tartılıyım bugun unuttum ve hadı bısmmılaah dıyıp başlıyacam ❤
Kimsinnn
Kız dur yaa gizem yaratırdık surda iki dakikadaIlk sayfada kızlar,oznur birakti nick M Mavi Menekse oldu, ciko C Chikolata_gozlum oldu nick o simdi girdi listeye
Noisy C _CikiLeta oldu
Elif2 K Klassklasik oldu yani hepsi burda aslinda
DutMigrenben oldu
Çimdim de geldim
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versinBabam bel fitiği ameliyati oldu ,bugun eve geldi .ancak telefona bakma firsatim oldu artik. Uzgunum geciktim
Artiyim zaten
Bugun 73.7
Gecen h. 72.7
Arti 1 ....
Gecmiş olsun canımBabam bel fitiği ameliyati oldu ,bugun eve geldi .ancak telefona bakma firsatim oldu artik. Uzgunum geciktim
Artiyim zaten
Bugun 73.7
Gecen h. 72.7
Arti 1 ....
Sağol yavrum ❤❤Sıhhatler olsun
Geçmiş olsun canimBabam bel fitiği ameliyati oldu ,bugun eve geldi .ancak telefona bakma firsatim oldu artik. Uzgunum geciktim
Artiyim zaten
Bugun 73.7
Gecen h. 72.7
Arti 1 ....