- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #88.701
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ene ben oynayacakdım daha Hacerle neden hemen söyledinkiIlk sayfada kızlar,oznur birakti nick M Mavi Menekse oldu, ciko C Chikolata_gozlum oldu nick o simdi girdi listeye
Noisy C _CikiLeta oldu
Elif2 @Klassklasik oldu yani hepsi burda aslinda
DutD u t oldu
Yinemi telefonla konuşuyordunOo periler hic ugramıyoooo gibi
Ay ne temizliği
Herkes block block derse kendi block olur
Kimsiinn![]()
Kız dur yaa gizem yaratırdık surda iki dakikada![]()
Geçmiş olsunnBabam bel fitiği ameliyati oldu ,bugun eve geldi .ancak telefona bakma firsatim oldu artik. Uzgunum geciktim
Artiyim zaten
Bugun 73.7
Gecen h. 72.7
Arti 1 ....![]()
Hadi ya...kafam karismis...e zaten 600 verdiydim geri gelmis..Geçmiş olsun canim
73.1 gecen hafta
+600
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin
Gecmiş olsun canım![]()
Sağolun kizlar.Geçmiş olsunn![]()
Menu dışı neler yediğini bilmiyorum hakketim diyosun yemissin demekkiHadi ya...kafam karismis...e zaten 600 verdiydim geri gelmis..ama hakettim ben bunu...
![]()
Yani cok dikkat edemedim ama genelde yazdim.bir dun yazmadim kaptanim ...reglim de gelmedi onun sisliği de var.Menu dışı neler yediğini bilmiyorum hakketim diyosun yemissin demekki![]()
Neyse buhafta toparlarsinYani cok dikkat edemedim ama genelde yazdim.bir dun yazmadim kaptanim ...reglim de gelmedi onun sisliği de var.
Sağolasın bebek ❤Hahahasıhhatler olsun
![]()
Annem aradı ya naptın diyeYinemi telefonla konuşuyordun![]()
Bitti o görev
Geçmiş olsun canımBabam bel fitiği ameliyati oldu ,bugun eve geldi .ancak telefona bakma firsatim oldu artik. Uzgunum geciktim
Artiyim zaten
Bugun 73.7
Gecen h. 72.7
Arti 1 ....![]()
Kimse senin gibi sabırlı değil kiEne ben oynayacakdım daha Hacerle neden hemen söyledinki![]()
Bitti o görev
Geçmiş olsun canım
Kimse senin gibi sabırlı değil ki![]()