- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #88.701
vursana benı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vursana benı
Ene ben oynayacakdım daha Hacerle neden hemen söyledinkiIlk sayfada kızlar,oznur birakti nick M Mavi Menekse oldu, ciko C Chikolata_gozlum oldu nick o simdi girdi listeye
Noisy C _CikiLeta oldu
Elif2 @Klassklasik oldu yani hepsi burda aslinda
Dut Migrenben oldu
Mavi karanfil kım dıyom bnde öznur nıye bıraktı yaa
Yinemi telefonla konuşuyordunOo periler hic ugramıyoooo gibi
Ay ne temizliği
Herkes block block derse kendi block olur
Kimsiinn
Kız dur yaa gizem yaratırdık surda iki dakikada
Geçmiş olsunnBabam bel fitiği ameliyati oldu ,bugun eve geldi .ancak telefona bakma firsatim oldu artik. Uzgunum geciktim
Artiyim zaten
Bugun 73.7
Gecen h. 72.7
Arti 1 ....
Hahaha sıhhatler olsunÇimdim de geldim
Hadi ya...kafam karismis...e zaten 600 verdiydim geri gelmis..ama hakettim ben bunu...Geçmiş olsun canim
73.1 gecen hafta
+600
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin
Gecmiş olsun canım
Sağolun kizlar.Geçmiş olsunn
Menu dışı neler yediğini bilmiyorum hakketim diyosun yemissin demekkiHadi ya...kafam karismis...e zaten 600 verdiydim geri gelmis..ama hakettim ben bunu...
Yani cok dikkat edemedim ama genelde yazdim.bir dun yazmadim kaptanim ...reglim de gelmedi onun sisliği de var.Menu dışı neler yediğini bilmiyorum hakketim diyosun yemissin demekki
Neyse buhafta toparlarsinYani cok dikkat edemedim ama genelde yazdim.bir dun yazmadim kaptanim ...reglim de gelmedi onun sisliği de var.
Sağolasın bebek ❤Hahaha sıhhatler olsun
Annem aradı ya naptın diye baska da kimsem yok zaten konustugumYinemi telefonla konuşuyordun
Bitti o görev
Geçmiş olsun canımBabam bel fitiği ameliyati oldu ,bugun eve geldi .ancak telefona bakma firsatim oldu artik. Uzgunum geciktim
Artiyim zaten
Bugun 73.7
Gecen h. 72.7
Arti 1 ....
Kimse senin gibi sabırlı değil kiEne ben oynayacakdım daha Hacerle neden hemen söyledinki
Bitti o görev
Geçmiş olsun canım
Kimse senin gibi sabırlı değil ki