- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #88.601
Cok sıcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani oncesine nazaran cok daha azli yediklerim. Acaba yaptigim diyetle mi ilgili yagli yemem sorun olduYağlı yiyosan olur
Spor yapiyosan terleme sonucu illaki olur
Regl donemin yakınsa olur
Tavsiye : yağ oranı yüksek gıdalar tüketmeyi azalt ciltteki yağı da gidermek için eşek sütü sabunu var geceleri yatarken onu kullan
Yağ başlı başinca bir sorun zaten diyette,bir avuc cekirdek bile sivilce yaparYani oncesine nazaran cok daha azli yediklerim. Acaba yaptigim diyetle mi ilgili yagli yemem sorun oldu
Ay sivilce deme bana bi tane kaşlarımın ortasına çıkmak istiyor deri altında fındık kadar ne zaman gidecek Allah bilir . kalıcıya benziyorYağ başlı başinca bir sorun zaten diyette,bir avuc cekirdek bile sivilce yapar
EvetttHala bulgur mu yiyor o
Gercekten mi? Normal zamanda neler yiyordum neler bir sey olmuyordu. Demek ki su an diyette yag dengesi tam ben de ustune bir seyler tuketince o siniri asmis oluyorum heralde oyle miYağ başlı başinca bir sorun zaten diyette,bir avuc cekirdek bile sivilce yapar
Büyük ihtimal yağlı tohumları fazla tüketmeye basladiysan ondan da olurYani oncesine nazaran cok daha azli yediklerim. Acaba yaptigim diyetle mi ilgili yagli yemem sorun oldu
Pandora27Kaptanım
Zayifladikca vücuttan yağlar atılıyor, haliyle diyet devam ettikce en ufak seyde bize dönüş yapıyor,cips, cekirdek,kizartma,yada yagli besinler cok yediginde disariya atarlar oda sende olmusGercekten mi? Normal zamanda neler yiyordum neler bir sey olmuyordu. Demek ki su an diyette yag dengesi tam ben de ustune bir seyler tuketince o siniri asmis oluyorum heralde oyle mi
Eksin cok guzel canim tebrikler
Yagli tohum nedirBüyük ihtimal yağlı tohumları fazla tüketmeye basladiysan ondan da olur
Evet cok mantikli. Olabilir. Peki sut urunleri cok verdi bana. Hic hayatimda yemedigim kadar yogurt yedim hic sevmem normalde de. O da etkili olmus olabilir miPandora27
Zayifladikca vücuttan yağlar atılıyor, haliyle diyet devam ettikce en ufak seyde bize dönüş yapıyor,cips, cekirdek,kizartma,yada yagli besinler cok yediginde disariya atarlar oda sende olmus
Pandora27
Zayifladikca vücuttan yağlar atılıyor, haliyle diyet devam ettikce en ufak seyde bize dönüş yapıyor,cips, cekirdek,kizartma,yada yagli besinler cok yediginde disariya atarlar oda sende olmus
Ne güzel iste,benimde gunde 2kase yogurt,2bardak sut yada ayran var artı olarakEvet cok mantikli. Olabilir. Peki sut urunleri cok verdi bana. Hic hayatimda yemedigim kadar yogurt yedim hic sevmem normalde de. O da etkili olmus olabilir mi
Kaptanım bende anlamadım ama söz kız düşecek pazartesiye kadarPandora27 mesaji iç ice sokmayi nasil becerdiysen artik
Gecmiste yazdim sen haliyle okumamışsindır,şu sabit ve artilardan kurtulman lazım
Hedefi 80 indirdik pazartesiye ne yaparsan yap 84 inemen lazim
Ama iste sivilce yapti o daNe güzel iste,benimde gunde 2kase yogurt,2bardak sut yada ayran var artı olarak
Proteine dönmüş en sağlıklısı bence