- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #88.201
O da dogru vala yok olacak biraz daha verirseEee tabi öyle kilomu olur görülmeyecek gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O da dogru vala yok olacak biraz daha verirseEee tabi öyle kilomu olur görülmeyecek gibi
Ohhh sen daha ye sişkoValla o 42 se benim 39 olmam gerekiyor
Sgagahahajajaj ooo 15 kilo vermen lazım hayırlı olsunValla o 42 se benim 39 olmam gerekiyor
55 kiloyum valla yanında şişkoyum doğru diyorsunOhhh sen daha ye sişko
30Valla o 42 se benim 39 olmam gerekiyor
Yok ben 52 den aşağı düşemiyorumki orda takılıyom hepSgagahahajajaj ooo 15 kilo vermen lazım hayırlı olsun
Yok.....
Bir yerden sonra verilmiyor zaten. Kas kaybına gidiyor. Kilodan ziyade yağ oranı önemli aslında. Yüzde 25'in altında tutmaya çalışıyorum.Vah vah nasıl vercen o kaaadar kiloyu atın bunu dışarı olmaz böyle
Yok sen yapamıyorsundur anacumYok ben 52 den aşağı düşemiyorumki orda takılıyom hep
Motivasyon 52 de bitiyor. Yapan yapıyor helal vallaYok sen yapamıyorsundur anacum
Sen bakalim kac ay bekliceksin dahaO değil de biz nere atlayalım bu kilolarla
Sandalye varmı? Fazla zarar görmek istiyorsan masada olurO değil de biz nere atlayalım bu kilolarla
Bir yeri kacırıyoruz ama nereyiMotivasyon 52 de bitiyor. Yapan yapıyor helal valla
Görülmeden takılmayı seviyorum benEee tabi öyle kilomu olur görülmeyecek gibi
Koltuktan attım kendimiO değil de biz nere atlayalım bu kilolarla
Su doktor işlerim hallolsun el mecbur daha varSen bakalim kac ay bekliceksin daha
O da yuksek olur en iyisi halıSandalye varmı? Fazla zarar görmek istiyorsan masada olur
Belli cnm belliGörülmeden takılmayı seviyorum ben
OooSen bakalim kac ay bekliceksin daha
Yerde yuvarlanırız da haa panda gibi bizKoltuktan attım kendimi